1. the_game969's Avatar
    Ever since I migrated from my Z10 to my Z30 I can't help but to notice the white bar when the app goes into active frame.

    At first I didn't mind since the phone was still new to the market but I would have hoped that this small issue would have been solved by now.

    Any update by the Crackberry team when this will be solved?

    Thank you!

    Crackberry app-img_20140313_212859.png

    Powered By BlackBerry!
    03-13-14 08:34 PM
  2. bradpromac's Avatar
    I don't have that issue with mine

    AmaZ30ed by my awesome BlackBerry Z30
    03-13-14 08:42 PM
  3. bradpromac's Avatar
    Maybe uninstall, reinstall?

    AmaZ30ed by my awesome BlackBerry Z30
    03-13-14 08:43 PM
  4. the_game969's Avatar
    I tried that many time still same issue!

    Powered by BlackBerry!
    03-13-14 08:47 PM
  5. byrdbrained's Avatar
    I have the same issue as well. It doesn't bother me however. Chacun son gout!
    03-13-14 09:08 PM

Similar Threads

  1. Mapmyindia app not opening in z10
    By mailvipinck in forum BlackBerry Z10
    Replies: 27
    Last Post: 06-24-14, 01:57 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 04-10-14, 05:12 PM
  3. Instant notifications of apps
    By anup200ster in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-14, 11:42 AM
  4. Which app is best to install Android apps?
    By bilal-z30 in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-14, 07:57 PM
  5. Android app broken after updating
    By haightc in forum General Carrier Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-14, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD