1. peednus's Avatar
    Howdy,

    Anyone else having a problem logging in to ProtonMail V2's login page? Screenshots below of what I'm seeing on my browser.

    I don't use V3 because it doesn't render properly on the Q10 screen.

    Can't login to ProtonMail V2-img_20161021_212909.png

    Can't login to ProtonMail V2-img_20161021_212913.png

    Posted via Commodore 64
    10-21-16 11:32 PM
  2. Old_Mil's Avatar
    Let me give that a try. If I can't log in there,, this could be ugly.

    Posted via CB10
    10-22-16 06:22 AM
  3. berrydroid's Avatar
    Hi I am using the same version without issue, please try updating the devices date and time. The browser will not render if it's not updated hope this works for you.
    10-22-16 03:24 PM
  4. wermar's Avatar
    Works well on all my phone, laptop and iPad. Try the start page search engine

    Posted via CB10
    10-22-16 05:11 PM
  5. Old_Mil's Avatar
    Worked fine for me on the passport this morning.

    Posted via CB10
    10-22-16 08:31 PM
  6. peednus's Avatar
    Ok, tried updating device's date and time, still same issue. Would like to reiterate that I'm using V2 instead of V3. Same problem happens on mobile data. Just started 2 days ago...

    Posted via Commodore 64
    10-23-16 02:10 AM
  7. peednus's Avatar
    Worked fine for me on the passport this morning.

    Posted via CB10
    Which version guy?


    Posted via Commodore 64
    10-23-16 02:11 AM
  8. peednus's Avatar
    Hi I am using the same version without issue, please try updating the devices date and time. The browser will not render if it's not updated hope this works for you.
    Ok thanks, will do

    Posted via Commodore 64
    10-23-16 02:11 AM
  9. peednus's Avatar
    Works well on all my phone, laptop and iPad. Try the start page search engine

    Posted via CB10
    Thanks guy, but as the OP states, this is specific to V2 ProtonMail guy. So go ahead and try V2 on your phone, laptop, and iPad yo.

    Posted via Commodore 64
    10-23-16 02:13 AM
  10. berrydroid's Avatar
    Ok, tried updating device's date and time, still same issue. Would like to reiterate that I'm using V2 instead of V3. Same problem happens on mobile data. Just started 2 days ago...

    Posted via Commodore 64
    Which version of BlackBerry 10 are you running?

    Posted via CB10
    10-23-16 03:18 PM
  11. peednus's Avatar
    10.3.2.2474. This issue just started last Friday.

    Posted via Commodore 64
    10-24-16 10:14 AM
  12. peednus's Avatar
    Monday morning comes and V2's login is working fine... That is super weird!

    Posted via Commodore 64
    10-24-16 01:03 PM
  13. berrydroid's Avatar
    Monday morning comes and V2's login is working fine... That is super weird!

    Posted via Commodore 64
    Good for you., maybe a bug or with the recent attacks they had, your link was down. All this time, I was checking with my link and it worked perfectly. I know that version 2 only works with 10. 3. xxxx.

    Android BlackBerry
    10-24-16 05:36 PM

Similar Threads

  1. Ugly , But has to be done.
    By ysfm17 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-16, 10:08 AM
  2. How to let phone calls through and visual notifications on
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-16, 12:54 PM
  3. can BBRY playbook run java apps
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-16, 12:18 AM
  4. Can I play in mortal komat x on blackberry playbook?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-16, 11:07 PM
  5. How can i customiz my blackberry them?
    By Emanuel9684 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-16, 02:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD