1. curvey83's Avatar
    I can't get to crackberry.com on my blackberry browser. I used to be able to but for a few days i can't. Is anyone else having this problem or is it something i accidently changed on my browser settings... HELP

    Thanks,

    Curvey83
    11-18-09 02:27 PM
  2. AZBBFAN's Avatar
    are you going to m.crackberry.com? what is it doing that isn't allowing you to go to crackberry?
    11-18-09 02:28 PM
  3. scottjb's Avatar
    I just tried it from my BB browser and got a blank page. However, it's working fine in Opera Mini--I'm posting from OM now.
    11-18-09 02:31 PM
  4. curvey83's Avatar
    no i'm just going to crackberry.com like always... It just has a white screen and nothing loads.
    11-18-09 02:31 PM
  5. AZBBFAN's Avatar
    well its very slow to load crackberry through the browser. I recommend you just use the mobile site
    11-18-09 02:32 PM
  6. curvey83's Avatar
    ok. Thanks for your help
    11-18-09 02:38 PM
  7. hootyhoo's Avatar
    Clear the cookies in your browser cache. Open browser highlight history then menu>options. If you've been on the full site cookies are stored and the browser is redirected by the cookies.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-18-09 02:38 PM
  8. curvey83's Avatar
    i cleared my cookies it still doesn't work, so i installed the CB app and that works. Thanks everybody
    11-18-09 02:44 PM
  9. curvey83's Avatar
    my bad.. clearing the cookies did work! yay
    11-18-09 02:47 PM
  10. rhoads00's Avatar
    I would just use the CB Launcher.
    11-18-09 03:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD