1. Joseph Mendez1's Avatar
    I love my z10 but it's been like a month I have experience some lag in pages like facebook, youtube or even searching the web. Just wondering if someone else has experience this?

    Posted via CB10
    10-04-16 10:28 PM
  2. Old_Mil's Avatar
    Download evolution browser if you are having trouble.

    Posted via CB10
    10-04-16 11:01 PM
  3. spantch101's Avatar
    I am currently using a z10. Everything seems to be going fine here. maybe just clear your browsing history and cookies. Restart phone and see how it goes from there

    Posted via my old faithful Z10
    10-04-16 11:54 PM
  4. z10Jobe's Avatar
    My z10 browser is running fine. Use it everyday.

    Via z30.

    Posted via CB10
    10-05-16 07:45 AM
  5. bb10adopter111's Avatar
    No issues with mine. Prefer it by far to either Safari or Chrome on my iPad at home, even with the larger screen of the iPad

    Posted via CB10
    10-05-16 10:08 AM
  6. to boldly go's Avatar
    make sure you set the correct date and time on the phone, that's one thing that will mess it up.
    10-05-16 04:50 PM

Similar Threads

  1. Threaded messages on Classic
    By lee_michael_f92 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-16, 06:29 PM
  2. Excessive memory usage problem on Passport
    By sirxdaniel in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 10-07-16, 12:23 PM
  3. Threaded messages on Classic or any BB10
    By lee_michael_f92 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-16, 09:51 AM
  4. How do I correct "JVM error 517" on my Bold 9790?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-16, 08:40 AM
  5. No Android Apps working on passport! VERY hard to install!
    By adeleilori in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 10-05-16, 08:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD