1. Auburnfan190's Avatar
    Okay.. so i had my storm paired with my computer before and now its not working since i upgraded to Snow Leopard OSX on my Mac.

    It keeps saying ''failed to find service'' dispite my bluetooth sharing being on, my bluetooth status in the menu bar.. and so forth.

    It says my services are: ''Desktop Service: P:0x3079F39B R:0x04 V:0x20104''
    and ''Bypass service'' with the same numbers. I dont think this was my service before? What do i need to do. Everything on. and ive repaired both phone and mac about 10 times without success?
    Last edited by Auburnfan190; 09-23-09 at 10:24 PM.
    09-23-09 10:03 PM
  2. MarcSt's Avatar
    What is Storm Leopard?
    09-23-09 10:14 PM
  3. Auburnfan190's Avatar
    Its my OSX. My hardware. Im running Snow Leopard OSX on my mac.
    09-23-09 10:15 PM
  4. MarcSt's Avatar
    That's not what you typed.
    09-23-09 10:20 PM
  5. Auburnfan190's Avatar
    Oh damn. well i meant snow leopard.
    09-23-09 10:24 PM
  6. MarcSt's Avatar
    I'm not a Mac expert, but it sounds like when you upgraded it failed to properly install the Bluetooth service. Is there a way to selectively reinstall? Do you have another bluetooth device you can try to pair?
    09-23-09 10:28 PM
  7. Auburnfan190's Avatar
    Not without reinstalling the OSX. I can also send pictures and videos from my mac to my storm but not vice versa
    09-23-09 10:29 PM
  8. Auburnfan190's Avatar
    And i mean.. im a frequent internet poster. and i get all of my media from my phone.. and since i cant exchange files, my workloads backing up REAL fast.. i need help fast.
    09-23-09 10:30 PM
  9. MarcSt's Avatar
    Try posting here. http://forums.crackberry.com/f62/
    A lot of Mac experts
    09-23-09 10:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD