11-17-09 04:45 PM
43 12
tools
  1. WhoolioPreludee's Avatar
    Woo hoo! Got service again. Finally. Btw I am running a 9530 on vzw in Phillips Ranch CA. Anyone else?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-16-09 10:20 PM
  2. TaZ52083's Avatar
    Nothing yet in nyc
    11-16-09 10:27 PM
  3. noto220's Avatar
    nothing here yet, northern virginia.
    11-16-09 10:29 PM
  4. TaZ52083's Avatar
    I just called verizon about the internet they stated rim internet is down.
    11-16-09 10:32 PM
  5. tecknical's Avatar
    back on for me too. Orange county, CA
    11-16-09 10:32 PM
  6. emilyjean05's Avatar
    I can get back on my browser but my apps aren't connecting.
    11-16-09 10:37 PM
  7. rayzryd266's Avatar
    working in Gulfport, MS - 9530 on Verizon also
    11-16-09 10:37 PM
  8. yaksha's Avatar
    ive been getting throug the last 24 hours but it takes like 10 mins to get to a page if it ever gets there at all. its being super slow again right now

    8330
    11-16-09 10:41 PM
  9. Valjean1962's Avatar
    I just got in from a long night in the O.R., only to find that BIS is down! Ain't that just s****y? Still no BIS love here in lovely middle Georgia... Why so freakin' random?
    11-16-09 10:44 PM
  10. TaZ52083's Avatar
    Mines is running now in nyc storm2
    11-16-09 10:51 PM
  11. Aztek13's Avatar
    Nothing for me yet in Chilliwack, BC, Canada.
    11-16-09 10:51 PM
  12. shrtbus's Avatar
    Mine just started working in Atlanta.
    From what I hear, this stems from the issue they had yesterday.
    The fix that was implemented yesterday was Rim changing ISP

    I believe it is going to go down again
    11-16-09 10:52 PM
  13. MobileMadness002's Avatar
    Goes in and out here in Dartmouth, NS, Canada.
    11-16-09 10:52 PM
  14. misterjonl's Avatar
    Browser hit or miss. FB, Mobile Banking, even App World is impossible! This is my first BIS outage and it sucks. My iPhone is coasting. This is not good for BB. :-(( ---- Seattle/Bellevue, Washington
    11-16-09 10:53 PM
  15. durandetto's Avatar
    Mine is working in Fenton, MI.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-16-09 11:03 PM
  16. italianotampa's Avatar
    Tampa still on and off with Sprint.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-16-09 11:08 PM
  17. BergerKing's Avatar
    Been off and on in Mo, Il, and Ky. Currently up and running, but had to reboot to get it restarted.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-16-09 11:12 PM
  18. hondateg91's Avatar
    The internet seems to be down but everything else works here in IA.
    11-16-09 11:12 PM
  19. scottbomb's Avatar
    Email is working but very, VERY slowly in Dallas. BB just got an email my PC got just over an hour ago. Opera, Facebook, Google Maps: none of these can connect. Interestingly, Berryweather is able to update just fine, quickly too. Using T-Mobile here, if that makes any difference. Weird.
    11-16-09 11:12 PM
  20. jcabansag's Avatar
    Nothing yet, Washington DC VZW Storm 2
    11-16-09 11:14 PM
  21. mfkn.drake's Avatar
    mine comes and goes here in Kissimmee Fl on T-mobile, just checked it again, working, but slower than usual. I guess I'll have to wait and see what happens, and earlier tonight I called t-mobile to see what the problem was, I thought it was because I changed to a different plan lol, I guess not.
    11-16-09 11:15 PM
  22. Igotbigberrys's Avatar
    still out in Omaha
    11-16-09 11:19 PM
  23. radioboy's Avatar
    It's VERY off/on here in Rockville, MD...
    11-16-09 11:26 PM
  24. lewisc1979's Avatar
    BIS is back but slow in Portland, OR. Sprint 8330
    Last edited by lewisc1979; 11-16-09 at 11:28 PM. Reason: Addendum
    11-16-09 11:27 PM
  25. Guatiao's Avatar
    Got two emails from BIS about my TMO and Gmail accounts being available... WTF? Twitter works now, as well as Google Mpas, browser, etc. I am in Puerto Rico.
    11-16-09 11:29 PM
43 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD