1. smashedbob's Avatar
    Heres my problem with the curve.. I have had the phone for approximately two weeks and started having the problem of not hearing audio on a phone call.. People could hear me, but I could not hear them... This happens randomly whether Im sending or receiving a call.. the only way to remedy this is by doing a hard reset by removing the battery and restarting the phone... I am now on my third phone... Most recently received this morning and a short 8 hours after receiving it, this problem has already started... Anyone else having this problem??? Or anyone know of any fixes for it???
    08-22-08 09:12 PM
  2. oakie's Avatar
    installed any apps on it?
    08-22-08 10:23 PM
  3. smashedbob's Avatar
    No apps installed other than what blackberry puts on it...
    08-22-08 10:33 PM
  4. bigecollins's Avatar
    I have the same problem. It got so bad, I had to reset it 5 or 6 times a day. I exchanged it and 5 days later the problem started again. I know people can hear me. I tell them I will call back soon. Then I reset my phone. This is very annoying.
    08-24-08 04:24 PM
  5. j-lowrance's Avatar
    There are numerous posts about mms with an audio file that causes this situation with verizon. I don't know if this is the problem here

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-24-08 04:47 PM
  6. fonebrkr's Avatar
    There are numerous posts about mms with an audio file that causes this situation with verizon. I don't know if this is the problem here

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    This would be some interesting reading for the folk having problems.....

    http://forums.crackberry.com/search....archid=4514361

    probably related to your problems...
    08-24-08 05:17 PM
  7. Reed's Avatar
    Try Voice Activated Dialing. That will give you back sound without the delay of a reset.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-24-08 08:53 PM
  8. Toolman1961's Avatar
    This would be some interesting reading for the folk having problems.....

    (see above. Can't quote the URL 'cause I'm not up to 10 posts yet)

    probably related to your problems...
    I tried clicking on the link in the above quote but all I get is a "Sorry, not found" message. Has the thread been deleted? Anyway, I am having this same problem. Not as often as some, but still it happens enough to be a concern. Other than a battery pull, has anyone come up with a more permanent solution?
    12-04-08 01:09 AM
  9. pkendy's Avatar
    I feel one of the setback of my Curve is everytime I want to restart listening to my music, it has to start all over from the beginning again instead from the last played song.

    I hope Bold would solve this problem, does anyone have tips/tricks to overcome this issue pls?
    12-04-08 06:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD