02-05-14 06:19 AM
79 1234
tools
  1. chrizrun30's Avatar
    A problem with my radio.
    Bad cellular network even in a very good area.
    Last edited by chrizrun30; 01-29-14 at 07:29 AM.
    01-29-14 06:48 AM
  2. BBUniq01's Avatar
    Poor signal strengh and i dont if this is normal but whatsapp is saving every picture i send like in Android it does but it started since the .537 update.

    Posted via CB10
    Go into settings on WhatsApp and disable the media save features.
    Attachment 243000
    01-29-14 06:55 AM
  3. bpfontes's Avatar
    SIM Card becomes undetected randomly, have to constantly reboot the phone.
    Also wifi not working properly, it connects to the network but says "limited connection", while the internet is working just fine on every other device in the house.

    Posted via CB10
    01-29-14 07:07 AM
  4. terdferguson3's Avatar
    My radio issues has become so constant that I can't even use it. The stays bar shows I have signal and WiFi connection but whenever I try and do anything I get a no internet connection error. :banghead:

    sent from my nexus 4........while on the can.
    01-29-14 07:22 AM
  5. Siloy's Avatar
    Display settings, change wallpaper does not function after I updated my z10 to 10.2.1
    01-29-14 08:28 AM
  6. Ginowine's Avatar
    FM radio support? Maybe that on Q10 devices.

    Posted via CB10
    01-29-14 08:30 AM
  7. soulskinner's Avatar
    I updated and got a random reboot an hour later... before the update I had no random reboot for three weeks. But that doesn't mean much at all...
    The Android apps, installed from amazon marketplace, are damn slow. Extremely slow, to be more precise... ...

    Posted via CB10
    01-29-14 08:38 AM
  8. charzzard985's Avatar
    does anyone else notice that all the android music streaming apps like pandora and songza seem to be much quieter than the native blackberry 10 music apps like slacker... anyone have a fix?
    01-29-14 09:08 AM
  9. jpilot17's Avatar
    I'm having the same issue with the android runtime. and since my usb port doesnt work on my z10 anymore, i can't sideload, OR do a backup. I was really looking forward to running apk files (since i cant sideload) but clearly that doesn't work. way to go Blackberry. - i was once a loyal customer, starting to lose me now.`
    01-29-14 09:33 AM
  10. timmy t's Avatar
    My radio issues has become so constant that I can't even use it. The stays bar shows I have signal and WiFi connection but whenever I try and do anything I get a no internet connection error. :banghead:

    sent from my nexus 4........while on the can.
    Presumably you have your headphones plugged in to act as an antenna.
    01-29-14 09:38 AM
  11. terdferguson3's Avatar
    Presumably you have your headphones plugged in to act as an antenna.
    I meant cellular and WiFi radios

    sent from my nexus 4........while on the can.
    01-29-14 09:39 AM
  12. timmy t's Avatar
    It took me a couple of goes to realise that you could place your finger anywhere on the screen in order to move and correctly place the number.

    At first I was obscuring the target point with my fingertip when attempting it, which made correct placement of the number quite difficult.



    Posted via CB10
    How precise does the placement have to be. I was using the tile picture, figuring it would be easier to remember a colour and number but maybe I was thinking that I just had to place the number inside the tile instead of exactly where I initially placed it.
    01-29-14 09:40 AM
  13. charzzard985's Avatar
    I'm having the same issue with the android runtime. and since my usb port doesnt work on my z10 anymore, i can't sideload, OR do a backup. I was really looking forward to running apk files (since i cant sideload) but clearly that doesn't work. way to go Blackberry. - i was once a loyal customer, starting to lose me now.`
    what happened to your usb port? did you try to contact blackberry
    01-29-14 09:49 AM
  14. H_O_Boomaye's Avatar
    I am having trouble with the picture / number password feature.

    Posted via CB10
    Same here, it lags on the drag and takes a few tries for me. It could be user error, but I decided to revert to regular pw

    Posted via CB10
    01-29-14 10:07 AM
  15. timmy t's Avatar
    Same here, it lags on the drag and takes a few tries for me. It could be user error, but I decided to revert to regular pw

    Posted via CB10
    I'm afraid I will get locked out or wiped out.
    01-29-14 10:24 AM
  16. velkod's Avatar
    You can connect wirelessly to your computer and backup with BlackBerry Link. Then take any risk you want
    01-29-14 01:08 PM
  17. DaveToronto's Avatar
    Print to go won't start on my Z30 and I can no longer print to my Z30 from my laptop

    Posted via CB10
    01-29-14 01:36 PM
  18. bennelong's Avatar
    How precise does the placement have to be. I was using the tile picture, figuring it would be easier to remember a colour and number but maybe I was thinking that I just had to place the number inside the tile instead of exactly where I initially placed it.
    With the Picture Password, it appears (to me) to allow for about a 4mm margin of error.
    I found that using a picture of my own was a somewhat nicer and easier solution also.
    I'd selected Picture Password whilst keeping the original password in place and I figured that repeated failures should bring me to my initial password, sooner than wipe the device.
    (I'm a bit unclear on that last point though).


    Posted via CB10
    01-29-14 01:44 PM
  19. anon(1723145)'s Avatar
    SIM Card becomes undetected randomly, have to constantly reboot the phone.
    Also wifi not working properly, it connects to the network but says "limited connection", while the internet is working just fine on every other device in the house.

    Posted via CB10
    I've experienced all of these bugs.
    01-29-14 01:56 PM
  20. fmb8's Avatar
    Mine is running fairly smoothly except for my contacts. After the update I noticed about 3/4 of my contacts had the surname twice (Smith Smith) as opposed the first & last name (John Smith). I had to open up each contact, hit save & it corrected the problem. A pain in the a** to be sure but everything else seems to function normally except for my Z10 not connecting to my cars blue tooth device. I'm sure if I pair it again though it will work.

    Also it appears my battery is draining a bit faster prior to updating.

    Hopefully there's a maintenance release before too long to get rid of the bugs. Otherwise loving the new update.

    Posted via CB10
    01-29-14 02:00 PM
  21. u4ria's Avatar
    Picture password worked fine initially. Now it's hit or miss. I've been experiencing the problem all day. You put the number pretty much exactly where it's supposed to be but you're told it's incorrect. Have had this happen multiple times and after 5, you're prompted to key in blackberry and then your password.

    Another big, which is a pain in the ***, is if you choose your email sync period of forever, your hub gets populated with all the emails. Now with the option of delete on hub or delete on hub and email, you can choose delete on hub. Well, to save yourself time, you choose delete from hub and check the option for "remember my setting and don't prompt me from now on". You select multiple emails and choose delete. Guess what happens. they get deleted from the hub, as well as your email, even though you chose delete from hub only!
    So, you have to log into your email, restore all the emails from the delete folder. Then of course they get synced with your BlackBerry and show up in your hub again. Now you have to go through deleting each one one by one. Defeats the purpose of select multiple emails to delete from hub.

    Channel for Asian eye candy
    01-29-14 03:24 PM
  22. outoftheice's Avatar
    Since the update I have discovered that I can no longer tap on the letters on the right side of the Contact list to jump to contacts under that letter. (For example, tapping D would jump you to the D section of the contact list). It's just a minor annoyance but kind of strange none the less.
    01-29-14 03:31 PM
  23. ruben1975's Avatar
    Wifi connection problems, still connection problem with BB World
    01-30-14 01:56 AM
  24. darkehawke's Avatar
    You can connect wirelessly to your computer and backup with BlackBerry Link. Then take any risk you want
    Haha if only!

    Posted via CB10
    01-30-14 02:13 PM
  25. Wilsonia Goldens's Avatar
    For me it is the Porche clock. Everytime I install the Porche clock I receive an eight Mb update that seems to just be the old clock and my Porche clock is removed.
    01-30-14 02:57 PM
79 1234

Similar Threads

  1. 10.2.1 - BBM has lost its connection
    By ontheoutside in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 06-05-14, 06:40 AM
  2. 10.2.1 update not showing up on Z30 on Rogers
    By zyad in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-14, 08:32 PM
  3. 10.2.1 update and side loaded apps Question!!!
    By marco44 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-14, 07:24 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-28-14, 06:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD