02-05-14 06:19 AM
79 123 ...
tools
  1. grahamf's Avatar
    For me I notice the "submit" button is now missing from the form navigation bar, which popped up in most forms. Before it had previous, next, and submit; but submit is now missing.

    it's kind of annoying because the submit button on another site I'm on doesn't work on my phone, so i've been depending on that button.
    01-28-14 06:10 PM
  2. zehkaiser's Avatar
    My .1925 has always been like that. It went away in 10.2.1.x for me.

    Posted via CB10
    01-28-14 06:14 PM
  3. keepingsane101's Avatar
    My network signal is erratic.
    01-28-14 06:18 PM
  4. faab's Avatar
    Yeah mine too

    Posted via CB10 on my ZED10
    01-28-14 06:44 PM
  5. howarmat's Avatar
    the radio is iffy for a lot of people. That is the biggest problem i think i have seen
    01-28-14 06:47 PM
  6. Double_J75's Avatar
    Still too early but my battery seems worse. Could be because it's settling, could be I'm playing with more features, perhaps the radio signal or something else

    Posted via CB10
    01-28-14 06:54 PM
  7. TheStoryUp's Avatar
    Is there any difference between 1925 and 537? And no I haven't found anything yet as of bugs.

    Zed30
    01-28-14 07:07 PM
  8. darkehawke's Avatar
    It's a bit laggy in places. But overall no different from the 1259 leak that I've been running.

    Posted via CB10
    01-28-14 07:07 PM
  9. DJM626's Avatar
    Is there any difference between 1925 and 537? And no I haven't found anything yet as of bugs.

    Zed30
    1925 is 537
    deezy87 likes this.
    01-28-14 07:08 PM
  10. howarmat's Avatar
    Is there any difference between 1925 and 537? And no I haven't found anything yet as of bugs.

    Zed30
    they are the same
    deezy87 likes this.
    01-28-14 07:08 PM
  11. DJM626's Avatar
    Same here with radio file. Poor coverage, and erratic as others have stated, and I have been running this since last Friday
    01-28-14 07:10 PM
  12. trsbbs's Avatar
    Have not noticed any "fatures".



    CB10 via Verizon Z10. 10.2.1.1925
    01-28-14 07:13 PM
  13. horyel's Avatar
    Poor signal strengh and i dont if this is normal but whatsapp is saving every picture i send like in Android it does but it started since the .537 update.

    Posted via CB10
    01-28-14 07:20 PM
  14. DJM626's Avatar
    Poor signal strengh and i dont if this is normal but whatsapp is saving every picture i send like in Android it does but it started since the .537 update.

    Posted via CB10
    The saving every picture or attachment I receive is an ongoing problem, as when you receive an email with an attachment such as a pic or spreadsheet or whatever, there is NO way to remove them. You can delete the email but the attachments don't delete. There is no trash bin to move them to, which I find very annoying
    01-28-14 07:22 PM
  15. Gerii's Avatar
    For me I notice the "submit" button is now missing from the form navigation bar, which popped up in most forms. Before it had previous, next, and submit; but submit is now missing.

    it's kind of annoying because the submit button on another site I'm on doesn't work on my phone, so i've been depending on that button.
    Doesn't the enter button work exactly the same as the submit button did?
    01-28-14 08:17 PM
  16. svokey's Avatar
    Can't pair my z10 with my Bluetooth keyboard. No problem with playbook.

    Posted via CB10
    01-28-14 09:02 PM
  17. locke7's Avatar
    I didn't notice any broken "fatures." Did you?

    Posted via my Q10, USA
    01-28-14 09:59 PM
  18. slickvguy's Avatar
    My network signal is erratic.
    Mine too. I've never had that before. Repeatedly dropping my wifi connection. Totally unacceptable.

    Had another major bug with contacts. About 75% of my contacts appeared in the contacts list as first name first name. Yes, double first name. Tap on the contact and the first and last name fields are showing the correct data. But not in the list. Had to go into each contact, edit, save, to fix the problem. Lots of fun. Glad I don't have 500 contacts.

    A few other minor bugs not worth getting into.

    All in all, of course I love the new features, but can't use a phone with unstable wifi connection to my wifi router that sits a few feet away and gash never had a problem with any previous os on a blackberry or other phone mfr.
    01-28-14 10:10 PM
  19. slickvguy's Avatar
    Can't pair my z10 with my Bluetooth keyboard. No problem with playbook.

    Posted via CB10
    I had a problem pairing with bt devices. I deleted the profiles and started from scratch. Seemed to help.
    01-28-14 10:13 PM
  20. velkod's Avatar
    My twitter is the newest one yet no pics in the tweet. I gotta go into it to look. Really pissing me off
    01-28-14 10:13 PM
  21. timmy t's Avatar
    I am having trouble with the picture / number password feature.

    Posted via CB10
    01-28-14 11:46 PM
  22. Zirak's Avatar
    I updated to 10.2.1, 7 hrs ago. Since then I cannot compose or send an email. when I select compose the screen opens to select the type of message to send, then once I select it, the phone just sits there. I reset the hub and now it has disappeared, swiping left to right does nothing, it bounces back to the active frames.
    Secondly, I currently have 3 active frames open, when I select another app to open, it is opening the upper left hand active frame. Now it is not opening any apps at all, the ones in the active frames with close though.
    *Edit. My phone has approx 80% battery and it just went crazy, apps that I was trying to open all opened, then the phone rebooted.

    - Sent from my laptop browser because my PHONE IS NOW USELESS.
    Last edited by Zirak; 01-28-14 at 11:58 PM. Reason: added new comment
    01-28-14 11:56 PM
  23. grahamf's Avatar
    Doesn't the enter button work exactly the same as the submit button did?
    It adds a line break
    01-28-14 11:57 PM
  24. bennelong's Avatar
    I am having trouble with the picture / number password feature.

    Posted via CB10
    It took me a couple of goes to realise that you could place your finger anywhere on the screen in order to move and correctly place the number.

    At first I was obscuring the target point with my fingertip when attempting it, which made correct placement of the number quite difficult.



    Posted via CB10
    01-29-14 02:53 AM
  25. xaidenus12's Avatar
    The android runtime seems to be screwed up? After updating, I can no longer run android ports like songza or any other app from BlackBerry World. Also, I can't seem to install the apks from Snap. Stays stuck at the "processing" screen. Really annoying. Might be a problem with Rogers update?


    Posted via CB10
    01-29-14 06:41 AM
79 123 ...

Similar Threads

  1. 10.2.1 - BBM has lost its connection
    By ontheoutside in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 06-05-14, 06:40 AM
  2. 10.2.1 update not showing up on Z30 on Rogers
    By zyad in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-14, 08:32 PM
  3. 10.2.1 update and side loaded apps Question!!!
    By marco44 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-14, 07:24 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 01-28-14, 06:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD