1. moonhacker's Avatar
    I have a Passport and up until this morning about 9am has not been syncing. I logged unto the server through computer and noticed some changes online, new emails that didn't come to my phone. Just curious if this is Microsofts way of saying I have to start using their email app to retrieve emails to my phone now...
    11-02-16 10:45 AM
  2. Ecm's Avatar
    MS has upgraded their service for Outlook.com accounts. You should have received an email telling you it was coming up. Check your server setting -- it should now be outlook.office365.com. I had to manually change that on one of my devices. Alternatively, you could delete then re-add the account.
    11-02-16 11:23 AM
  3. TrickyT's Avatar
    If have eas.outlook.com as the address on my Z30, but have been having issues with Outlook as part of Office on my PC.

    Will change and see it if it makes any difference

    Trevor

    Posted via CB10
    11-02-16 12:49 PM
  4. moonhacker's Avatar
    Yeah, deleting and adding it back seemed to do it.

    Thanks!
    11-02-16 02:07 PM
  5. Ecm's Avatar
    No problemo.
    11-02-16 04:03 PM
  6. TrickyT's Avatar
    Deleted then added the Outlook account on my PC and Outlook now works fine.

    Using outlook.office365.com on my Z30 and everything syncs ok.

    Never had an email about updating of changing settings.

    All started to go wrong when I had a Office update recently.

    Trevor
    11-02-16 04:27 PM
  7. Ecm's Avatar
    Deleted then added the Outlook account on my PC and Outlook now works fine.

    Using outlook.office365.com on my Z30 and everything syncs ok.

    Never had an email about updating of changing settings.

    All started to go wrong when I had a Office update recently.

    Trevor

    Glad you're sorted. Odd that you didn't receive an email. I received one for each of my 3 accounts.
    11-02-16 04:58 PM
  8. imz's Avatar
    It was a right pain, using a custom domain with outlook.com

    Outlook on win10
    Passport
    Samsung s7 edge
    Ipad pro

    All stopped working, apparently some update went on, never got the email either, but then again my custom domain is a grand-fathered account, as of a few days ago, it started working by itself.


    Posted via CB10
    11-02-16 05:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 42
    Last Post: 11-04-16, 05:17 AM
  2. all of my local (device entered) calendar entries have disappeared!
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-16, 03:13 PM
  3. Having issues BB HUB and corporate gmail
    By doubleagentoreo in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-16, 12:08 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-02-16, 10:36 AM
  5. Blackberry Priv Do Not Disturb
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-16, 08:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD