10-27-08 09:56 PM
45 12
tools
  1. TyD's Avatar
    no luck here..
    09-23-08 02:31 PM
  2. nicroma's Avatar
    I had the 4.5.0.55 but just the beta now i have the official 4.5.0.55 Now cause it still updated like normal and everything. and I have AT&T
    Awesome, so if you load on the beta and then go through the official upgrade, it works?! I think you just stumbled onto something. I will try this when I get off of work. Thank you
    09-23-08 02:33 PM
  3. modfish's Avatar
    yeah everything worked fine for me just followed the directions on the site and everything went through perfect. If you have any trouble hit me up and ill see if i can help.
    09-23-08 02:36 PM
  4. TyD's Avatar
    Now... Whats interesting is i went to my carriers page on the Blackberry page and it says the current handheld software is v 4.3.o.199 and I have 4.3.0.124 on my phone so i am going to dl that and see if it makes a difference???
    09-23-08 02:39 PM
  5. TyD's Avatar
    I had the 4.5.0.55 but just the beta now i have the official 4.5.0.55 Now cause it still updated like normal and everything. and I have AT&T
    How would you know if it updated it at all though?? it could be it didnt update anything and you are still running the beta??

    Would there be any differences??

    ----------------
    Now playing: everlast - Painkillers
    via FoxyTunes
    09-23-08 02:42 PM
  6. modfish's Avatar
    To check what you just asked I tried to go to the same place and update from the blackberry.com and this time it says my device is up to date. And all the langauges that I deleted are back on the device. So I think I really did update to the official version.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-23-08 02:48 PM
  7. modfish's Avatar
    And i uninstalled all the OS Beta on my comp to make sure it wasnt just running that again. So I dont know how else to check to see if it is legit.
    09-23-08 02:52 PM
  8. TyD's Avatar
    And i uninstalled all the OS Beta on my comp to make sure it wasnt just running that again. So I dont know how else to check to see if it is legit.

    cool...

    ----------------
    Now playing: Theory Of A Deadman - Better Off
    via FoxyTunes
    09-23-08 02:59 PM
  9. nicroma's Avatar
    And i uninstalled all the OS Beta on my comp to make sure it wasnt just running that again. So I dont know how else to check to see if it is legit.
    Out of curiosity, the beta 4.5.0.55 you were running before the update.... did you get it from the forum here in the official links?
    09-23-08 03:12 PM
  10. dkh587's Avatar
    I have an AT&T 8310, with a beta 4.5.0.55, and tried to update, and no luck. Same message as everyone else.
    09-23-08 03:16 PM
  11. nicroma's Avatar
    I have an AT&T 8310, with a beta 4.5.0.55, and tried to update, and no luck. Same message as everyone else.
    This is the exact reason why I was wondering where he got his 4.5.0.55 beta from.
    09-23-08 03:29 PM
  12. modfish's Avatar
    I don't think so I got it before the post from CB.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-23-08 03:34 PM
  13. dboutet's Avatar
    This is whacky...I just want an official 4.5 OS. Is that too much to ask AT&T?
    09-23-08 04:23 PM
  14. modfish's Avatar
    Yeah me and you both bro I don't know what happen but my sim card wasn't allowed all of a sudden after I updated I just reloaded the beta and my phones running again so I'm gonna try again later

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-23-08 04:37 PM
  15. dboutet's Avatar
    ya I'm going to keep trying. I'm just hoping that they're still loading AT&T's 4.5 OS lol
    09-23-08 06:06 PM
  16. benzworm's Avatar
    nothing worked on my 8320... no upgrade available...
    09-23-08 06:30 PM
  17. CipherDias's Avatar
    Thanks for letting us know but I still like my 4.5.0.81 thanks :-)
    09-23-08 06:47 PM
  18. billpeacock's Avatar
    So has this actually worked for anybody, and if so what carriers?
    09-25-08 02:53 PM
  19. billpeacock's Avatar
    I got this to work Fri night for my alltel 8130. Works great now have full mms and html

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-26-08 12:00 PM
  20. 3083joe's Avatar
    My MMS isnt working know!! wonder if it is 4.5.0.93. probably not
    10-27-08 09:56 PM
45 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD