1. Arun Deivendran's Avatar
    Mine is Z10 STL100-3 bought from USA. From the day 1 I was facing issue with wi-fi connectivity. Every time I need to restart my phone to connect with wi-fi network.

    Aeroplane mode doesn't work properly. After restarting the phone it works fine.

    When I try to make calls and if the network is busy the call doesn't end quick. Almost for 15 seconds the beap sound goes on and ends automatically.

    Posted via CB10
    10-05-13 04:22 AM
  2. qbnkelt's Avatar
    Mine is Z10 STL100-3 bought from USA. From the day 1 I was facing issue with wi-fi connectivity. Every time I need to restart my phone to connect with wi-fi network.

    Aeroplane mode doesn't work properly. After restarting the phone it works fine.

    When I try to make calls and if the network is busy the call doesn't end quick. Almost for 15 seconds the beap sound goes on and ends automatically.

    Posted via CB10
    Hi!!! welcome to Crackberry!!!

    Are you on an early OS? A lot of issues have been fixed with updates.
    10-05-13 05:06 AM
  3. Arun Deivendran's Avatar
    Mine is 10.2.0.1443

    Posted via CB10
    10-06-13 12:58 AM
  4. bennelong's Avatar
    Mine is 10.2.0.1443

    Posted via CB10
    And did you install this OS yourself?
    Maybe someone here who knows about this can help you to get the correct software for your region (if that is the issue).


    Z10 via CB10
    10-06-13 01:26 AM
  5. Arun Deivendran's Avatar
    It's factory installed. Guide me how to rectify this problem.

    Posted via CB10
    10-06-13 09:20 AM
  6. jagrlover's Avatar
    It's factory installed. Guide me how to rectify this problem.

    Posted via CB10
    It's not factory installed.

    Posted via CB10
    10-06-13 09:34 AM
  7. Arun Deivendran's Avatar
    One of my friend have contact with BlackBerry employee so got this mobile from them. He might have installed this OS.

    How to solve this issue!!

    Posted via CB10
    10-06-13 10:04 PM
  8. bennelong's Avatar
    One of my friend have contact with BlackBerry employee so got this mobile from them. He might have installed this OS.

    How to solve this issue!!

    Posted via CB10
    I don't know anything about it myself, but the people in this section of the forum are experts.

    Maybe if you ask in here, somebody will be happy to help you. I hope you get it sorted

    Network issues with leak 10.2

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=857999



    Z10 via CB10
    10-08-13 04:50 AM

Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 10-07-13, 08:24 PM
  2. Naver Line chat version for Z10
    By blueisme in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 9
    Last Post: 10-07-13, 11:14 AM
  3. Conversation view: Folders/Labels issue.
    By MrGlenn in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-13, 09:58 AM
  4. Conflicting Z10 Battery advice
    By Alfredofid in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-13, 09:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD