07-03-10 04:36 PM
110 ... 2345
tools
  1. rhoads00's Avatar
    I noticed that it there is a little better quality on my 9530 now.
    03-17-10 03:52 PM
  2. sanjay73's Avatar
    Hello

    Just a quick question. For those of you have stated that your quality has improved, how exactly are you viewing Youtube?

    Meaning, are you going to youtube through the Native BB Browser or some other browser? Are you going straight to the Youtube.com site or the Mobile version of the site?

    Are you using a dedicated program for youtube other then a browser?

    I have the storm2 and want to test it out, but first wanted to find out exactly how you all are navigating over to youtube.

    Any info would be greatly appeciated, thanks.
    03-17-10 04:17 PM
  3. syb0rg's Avatar
    youtube will only work by visiting m dot youtube.com from your native browser. Bolt nor Opera Mini support YouTube videos.
    03-17-10 04:46 PM
  4. thymaster's Avatar
    Credits should go this member.... http://forums.crackberry.com/f141/yo...lution-361201/

    Tip: Instead of emailing the optimization link to yourself, scroll down the youtube page and click HELP and under Q&A 12 or 13 there is an optimization link.
    03-17-10 06:11 PM
  5. DAFFYDC's Avatar
    Works great on the Storm. In fact, the video looks better than the Google You Tube app for the Storm. I may never need to use that app again.
    03-17-10 08:50 PM
  6. BigBadWulf's Avatar
    I tried that youtube app out, and frankly hated it.





    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-17-10 09:12 PM
  7. mikeo007's Avatar
    My video quality has dropped back to the poor version again. Guessing they are playing with some settings or something. Funny to think that everything is on youtube's side, but I'm not surprised.
    03-18-10 01:20 AM
  8. Papa.pompous's Avatar
    Works great on the Storm. In fact, the video looks better than the Google You Tube app for the Storm. I may never need to use that app again.
    I've got to agree. Videos on the mobile site far exceed videos in the youtube app for the 9550. Definitely deleting the app.
    03-18-10 12:10 PM
  9. dmnall's Avatar
    are you using m.youtube.com


    you cannot go to www dot

    you need to go to m dot


    and if that doesn't work try Vuclip web video search
    Are you going to YouTube - Broadcast Yourself., and is your WiFi off?





    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Will not let me on m.youtube.com with my bold *rim browser*.. I can get to it with Bolt but I used to be able to get to m.youtube.com on my bold and even my curve but not anymore for some reason...

    Really Weird it was not working at all yesterday but now it is.. Freaking Weird Bold...

    Cheers,
    Charlie
    Last edited by dmnall; 03-18-10 at 02:06 PM.
    03-18-10 02:04 PM
  10. BigBadWulf's Avatar
    Charlie, make sure your browser is configured like this:




    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-18-10 02:08 PM
  11. vincentnyc's Avatar
    yup...my quality drop back to crappy today. can any1 verify if this is on youtube side or rim side?
    03-18-10 03:14 PM
  12. syb0rg's Avatar
    I just watched this video and the HQ quality is still top Notch.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-18-10 03:31 PM
  13. cadzilla74's Avatar
    youtube will only work by visiting m dot youtube.com from your native browser. Bolt nor Opera Mini support YouTube videos.
    Not true. Try the "Vision for YouTube" App. Been using it on my Storm 1 for a long time. FREEWARE
    03-18-10 09:42 PM
  14. dwaynewilliams#WN's Avatar
    The video quality on my Tour Is still pretty poor even after the optimization.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-18-10 09:54 PM
  15. BigBadWulf's Avatar
    Not true. Try the "Vision for YouTube" App. Been using it on my Storm 1 for a long time. FREEWARE
    We discussed that already, and it's a poor quality app. That was a discussion about browsers only.



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-18-10 10:33 PM
  16. syb0rg's Avatar
    The video quality on my Tour Is still pretty poor even after the optimization.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    did you click on HQ after the preview picture?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 08:21 AM
  17. dwaynewilliams#WN's Avatar
    did you click on HQ after the preview picture?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I didn't see a HQ option. Where is it located? Maybe I missed something or did something wrong then.
    03-19-10 09:13 AM
  18. BigBadWulf's Avatar
    I didn't see a HQ option. Where is it located? Maybe I missed something or did something wrong then.
    They don't all have HD offered, but if they do, here's where, and it's enabled in the screen shot:



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 09:18 AM
  19. dwaynewilliams#WN's Avatar
    I don't see those options on any if the videos. Any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 05:46 PM
  20. BigBadWulf's Avatar
    Is your browser set to BlackBerry?



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 05:50 PM
  21. dwaynewilliams#WN's Avatar
    I got it. It looks awesome.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 05:53 PM
  22. silverfang77's Avatar
    Tried the optimization on my Curve 8330 with the 5.0.0.438 OS. The picture quality in the media player is exactly the same as my Xenozu, so I might as well just keep using that.
    03-19-10 06:54 PM
  23. BigBadWulf's Avatar
    The original discussion was about the 9700, which isn't compatible.



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 09:22 PM
  24. DevBerry99's Avatar
    Hi Crackheads!

    does anyone know if it is possible to play youtube vids on an 8330?
    03-19-10 09:25 PM
  25. BigBadWulf's Avatar
    Of course it is, just go to YouTube - Broadcast Yourself.



    WAPers do it With A Passion
    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-19-10 09:27 PM
110 ... 2345
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD