1. ayyak's Avatar
    Hi

    This is a very big problem for me

    everytime I try to use youtube I get first an error has accord

    but when I go over my wifi It works WTF???

    What should I do

    I already contacted my provider they said it's not from our side!!??
    06-02-10 11:24 AM
  2. MobileMadness002's Avatar
    You answered your own question. Have you tried m.youtube.com ?
    06-02-10 12:13 PM
  3. ayyak's Avatar
    yeah cuz i already searched the forum but didn't find a solution
    06-02-10 12:16 PM
  4. ayyak's Avatar
    so youtube doesn't work on EDGE??
    06-02-10 12:17 PM
  5. bacon612's Avatar
    so youtube doesn't work on EDGE??
    Also looking for an answer on this one...
    06-04-10 01:07 PM
  6. Ahmed G.'s Avatar
    here are some of the settings that seem to make it work for me

    Under Internet page go to OPTIONS
    default browser can be interenet browser or hotspot browser, hotspot browser only works in wifi mode

    BROWSER CONFIRGURATION
    change browser identification to BLACKBERRY

    m.youtube.com should show a list of videos and play most of them, some may not

    I am getting it to work in wifi and GSM mode right now on the Rogers network

    if you have tried all of this you may have someother conflicting issue with your phone like an IT policy or something like that

    see if that helps

    Original thread >> http://forums.crackberry.com/f100/yo...ection-293704/
    06-04-10 02:28 PM
  7. ayyak's Avatar
    Hala Ahmed

    Well I tried that and it still not working

    I see u 2 using batelco

    have u had a problem viewing videos on youtube like getting an error??
    06-04-10 02:49 PM
  8. Ahmed G.'s Avatar
    ahlan

    just went to m.youtube.com and it is working fine

    which Operating System is currently installed on your BB ? >> options, about
    06-04-10 03:00 PM
  9. ayyak's Avatar
    will I have the 8900 and the os is 5.0.0.509

    I've asked batelco they said youtube doesn't work over EDGE just wifi

    and I tried it on wifi and it works but if on EDGE the media player say error I forgot the error
    06-04-10 03:05 PM
  10. ayyak's Avatar
    r u using a specific browser?
    06-04-10 03:06 PM
  11. Ahmed G.'s Avatar
    No, I am using the regular BlackBerry Browser.

    Try getting App World and search '' youtube '' . . >> a program called Player For YouTube

    Maybe it will solve your problem
    06-04-10 03:13 PM
  12. ayyak's Avatar
    I sent u a Pm
    06-04-10 03:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD