1. kushaladdicted's Avatar
    I haave a blackberry bold 9700 and have bbservices activated on my phone but whenever I try to run you tube from my phone I receive an error
    " An error has occure attempting to play media " I have os 6 installed on my phone and have audio boost off please helppppp

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 03:14 AM
  2. SaMaster14's Avatar
    Is it possible that the video you tried to play isn't available to view on a mobile device?

    And are you using a YouTube app, or just m.youtube.com?
    06-03-11 03:26 AM
  3. kushaladdicted's Avatar
    I am using youtube app

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 04:20 AM
  4. ransonju's Avatar
    I get the same message when I'm on wifi. If I'm on my network (ATT) it works fine. Still haven't been able to figure it out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 12:03 PM
  5. ichat's Avatar
    Hmm you say you have data services...........
    Here's a suggestion:

    Try to use the WAP browser for youtube even on wifi

    Tell me if it works!

    Blackberry Themes And News

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 12:14 PM
  6. Mamaluka's Avatar
    I also have a friend with. 9650 running the latest 6 OS who is complaining that youtube isn't working as well. And I know they are using the youtube app. Weird

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 03:26 PM
  7. SaMaster14's Avatar
    My youtube app (that came with the verizon 9650) isn't really an app, it just asks if I want to upload a video or go directly to youtube (in which case I am directed to m.youtube.com
    Is that what yours does? Or is there a different youtube app?

    I am running the latest version verizons OS6 and ill check if my youtube app/m.youtube.com is working for me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    EDIT: youtube works perfectly for me...
    Last edited by SaMaster14; 06-03-11 at 05:34 PM.
    06-03-11 05:22 PM
  8. Mamaluka's Avatar
    Correct, its not the youtube 'app' its a youtube launcher for the mobile site. Just easier saying app

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-03-11 08:48 PM
  9. SaMaster14's Avatar
    Its working perfectly for me.

    Again, could it be that they are trying to play a video not supported for mobile viewing?
    06-03-11 10:59 PM
  10. randyliciouss's Avatar
    Please help me! I can't seem to explore my media documents to see documents that are on my Media Card for example. I have a Blackberry 9700 Os6
    07-27-11 11:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD