1. them47's Avatar
    So i went out today and i had no reception for my phone...not even a bar. It was working when i had wifi on and i could get messages from people but the mobile network isnt working. Does anybody know how to fix this problem?
    08-28-10 12:32 AM
  2. raameen's Avatar
    Go to >>>>manage connection >>>> Mobile Network Options check if your Data network is ON , if its off simply change it to ON.

    (just in case if you cant do it through Manage connections) you can also go to >>> options>>> mobile network options and follow the steps.

    Hope this will Help
    08-28-10 02:11 AM
  3. them47's Avatar
    I did "manage connections". First I turned off wifi and the turned on mobile connection. Instead of the circle going green, it stays yellow.
    I also tried the other way and my signal just has an X.
    08-28-10 06:37 AM
  4. Motorcycle Mama's Avatar
    Have you tried a battery pull with the device turned on?
    Have you contacted your carrier to see if there is a tower problem in your area?
    08-28-10 09:31 AM
  5. Smokexz's Avatar
    Hmmm try a battery pull, if that doesn't work then try removing the sim card, it might be having troubles reading it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-28-10 09:56 AM
  6. sparkeater79's Avatar
    I think you are in the wrong forum. The 8330 doesn't have wifi.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-29-10 07:19 PM
  7. sparkeater79's Avatar
    Or maybe it does, but mine doen't have it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-29-10 07:22 PM
  8. Motorcycle Mama's Avatar
    I think you are in the wrong forum. The 8330 doesn't have wifi.
    The OP has an 8320. The 8320 does have WiFi.
    08-29-10 07:33 PM
  9. them47's Avatar
    alright i done everything and still doesnt work
    09-02-10 09:31 PM
  10. Motorcycle Mama's Avatar
    Did you call your carrier?

    Did you do anything that might have physically damaged the device?
    09-02-10 09:54 PM
  11. them47's Avatar
    I just did that like 30 minutes ago and he told me to do memory wiping. I did that, and im still having the problem.

    I may have dropped it in water like a month ago, dried it off, then it was working fine as it was before. Now the mobile connection is just not working
    09-02-10 10:34 PM
  12. them47's Avatar
    Alright, i noticed that my APN list is empty...
    I try internet.com but i still get no connect.
    09-03-10 12:23 AM
  13. Laura Knotek's Avatar
    Is your browser set to "Hotspot Browser"? If it is, you will not be able to use it once you are out of range of the router.
    09-03-10 12:26 AM
  14. them47's Avatar
    Will that help my Mobile Network if i change the browser to Internet?
    09-03-10 12:30 AM
  15. kishanthj's Avatar
    How to change out of "hotspot browser". The only option I have is for a that.

    Please Help. This is regarding a 8320.

    Thanks
    09-10-10 07:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD