1. Laurens4790's Avatar
    Oke, so I am trying to connect to my home WIFI network, but first of all it keeps reconnecting, second, my BIS wont connect over WIFI resulting in that I cant browse the internet etc.

    I did a WIFI diasnostig test giving me these results:

    Wi-Fi
    Current Profile: ThomsonB0A744
    SSID: ThomsonB0A744
    AP MAC Address: B4:82:FE:B0:A7:44
    Security Type: WPA2 Personal
    Local IP Address: 192.168.2.10
    Signal Level: -53 dBm
    Connection Data Rate: 48 Mbps
    Status: Network acquired

    VPN
    Current Profile:
    Concentrator Address:
    Contact: N/A
    Authentication: N/A
    Secure Device IP:
    Status: VPN profile is not found.

    BlackBerry Infrastructure
    Connecting: Successful
    Authenticating router: Trying...
    Authenticating server: N/A

    Any ideas on what is the problem?
    11-25-10 03:24 PM
  2. chaddeus's Avatar
    I hate it.. There seems to be a lot of problems connecting through WIFI. Sometimes it could also be the router's problem also

    - Charles
    11-26-10 01:32 AM
  3. ShadowFlame's Avatar
    What kind of router? there are issues with certain routers and BB's (I'm looking at you D-Link!)

    try updating firmware on your router.
    11-26-10 01:35 AM
  4. rcnathan's Avatar
    OP - if you WiFi keeps reconnecting than of course your BIS won't work. Are you meaning to say that your BIS won't work when your wifi is connected?

    Have you tried following the Wifi Setup instructions in my signature?
    11-26-10 02:22 AM
  5. Laurens4790's Avatar
    I did another router restart, and for some reason it works fine now.

    Thanks for the help anyway!
    11-26-10 04:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD