1. pimpintechnik's Avatar
    hi,

    when i select manage connections on the main menu and check wifi to switch it on , it does not turn on and the 'X' mark on the right also does not change. I went into my setting s a tried figuring it out but failed.

    Please try to help me if you guys have any solutions or expert opnions.

    Thanks
    02-17-11 11:41 PM
  2. Zach7's Avatar
    have you gone into the wifi settings to configure or locate a wifi hotspot? Also maybe try a battery pull and the above again.
    02-17-11 11:56 PM
  3. pimpintechnik's Avatar
    yea i did try both of them. because the wifi in my house works perfect like on my laptop. and i tried a battery pull as well as putting a new os. still doesnt work.

    It was working as of yeterday and today morning, im not sure if it is the new version of bb messenger that i downloaded, or maybe i should downgrade to the .822
    02-18-11 01:46 AM
  4. Zach7's Avatar
    If it was working prior to the upgrade. Try downgrading to see if that is the issue. Weird.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-18-11 01:50 AM
  5. rafishinoda's Avatar
    Kinda weird. Just reload the os back. Make sure wipe it first.
    02-18-11 10:12 AM
  6. pimpintechnik's Avatar
    I did a security wipe on my phone and i also did a os reload but the wifi stil doesnt seem to work.

    the wifi was working good at school and at home. i even was downlading new apps BB app world.

    The wifi just doesnt turn on. even tried going to wifi options and when u scan for networks it ask you to turn the wifi on. when i click it it says unable to 'Unable to turn Wi-Fi on'
    02-18-11 01:54 PM
  7. rafishinoda's Avatar
    i think it is a hardware issues! Is ur phone still under warranty?
    02-19-11 04:05 AM
  8. pimpintechnik's Avatar
    i got my phone is unlocked so i guess it no more under warranty. well it could be because it keeps sayin unable to turn on.
    02-19-11 01:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD