1. 13Blackcoins's Avatar
    For some reason I am getting the LED's but no sound notification for texts/emails. I didn't change any of the notification/sound profiles. Notifications is set to 'normal'. My volume is turned up full and sound works for videos/games etc.

    Was working fine last night. Put it in Bedside Mode before going to bed. Woke up and no sound. I've installed sachesi, snap and three or four apps and did not install any other sideloaders/leaks etc.
    07-20-15 10:11 AM
  2. 13Blackcoins's Avatar
    OK looks like it was a loser user problem. I fixed it. Apparently there was a conflict between the system and an app setting. Can't remember doing it but but I've been up late playing with this thing, tired and most likely didn't realise what I was doing.
    JAS0NB0URNE likes this.
    07-20-15 03:30 PM

Similar Threads

  1. Diagnostic screen problem! No internet. Help please?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-15, 02:24 AM
  2. Z30 button + sound + media playing issue. Can I please get some help?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z30
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-15, 12:09 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 07-18-15, 02:00 PM
  4. Inconsistent notifications on vibrate
    By Fleeting in forum BlackBerry Q10
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-15, 06:20 PM
  5. Why do my emails no longer remove?
    By emersh in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-15, 11:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD