1. talkingcow's Avatar
    9780 used to pair perfectly with the manufacturer system on a 2007 range rover sport. Upgrading from 6.00.294 to 6.00.498 results in the phone showing "connection to LANDROVER failed". Pairing appears to work, car is discovered etc, but the process does not complete. Once in about 20 times (of starting the car) the phone will pair and be able to receive calls, but the address book is screwed up.

    Downgrading back to 294 and everything returns to normal working 100% - which is what I have chosen to do as 498 had so little to offer.

    Because RIM are so unhelpful, it is impossible to ask this question:

    "exactly what did you change between 294 and 498 in the bluetooh implementation/code that would cause the problem described above"
    04-02-11 10:53 AM
  2. talkingcow's Avatar
    run through the streets and rejoice! latest Blackberry version 6.0.0.534 restores full Bluetooth connectivity in my RR Sport!!
    06-04-11 04:29 PM
  3. LandRoverwinkel's Avatar
    confirmed!!! run through the streets and rejoice! latest Blackberry version 6.0.0.534 restores full Bluetooth connectivity in my RR Sport!!
    Unfortunately I tried the same version and they did work 1x time after a blackberry-reboot and than the same problem occurs....

    Anyone tried the latest version: version 6.0.0.576 ?
    06-05-11 05:27 AM
  4. talkingcow's Avatar
    well that is strange.. conscious of the previous problem (where it would sometimes pair but then wouldn't pair again) yesterday after upgrading i left the vehicle, walked away, and back again to check it was fully working - and it was. Did this 3 times then got bored :-). Then i just checked again this morning and... still working! Something occurred to me - are you doing a fresh link after version upgrade? I am NOT - i link it in 280 then upgrade to 534 (the bluetooth profiles persist). Could this be the key?
    06-05-11 05:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD