1. flychild007's Avatar
    Hi, i don't know if this is unique to me, but almost every time i use the music player on my Z30, my songs skip as if I am listening to a cracked cd. It's so bad now, that i don't use the music player anymore. Is anybody going through this, or does anyone know what the issue might be.

    P.S. I looked around in the forums before posting this and didn't find anything.
    Any help would be greatly appreciated.

    O.S. 10.3.2.281
    04-22-15 01:00 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    I have been on every 10.3.1 leak and i have no issues with music player.
    Haven't tried the 10.3.2 however....
    04-22-15 01:06 PM
  3. CTU2fan's Avatar
    I had some pops on some prior 10.3 builds, though mine is fine now. How was in on your last official OS?

    Posted via CB10
    04-22-15 01:20 PM
  4. flychild007's Avatar
    It was pretty much the same thing. I didn't know mp3 songs could scratch like cd's
    04-22-15 01:31 PM
  5. Bishkin's Avatar
    I have been on every 10.3.1 leak and i have no issues with music player.
    Haven't tried the 10.3.2 however....
    So far, the 10.3.2.500 is the best OS running on my Z10, 10.3.1 was good. The music player is great and since I listen to it mainly on speaker mode, it sounded rather punchy this time. Scrolling through the 200+ albums was ultra smooth, pause/play comes on instantly. Not saying that you should install this, just can't imagine hearing you screaming if it should fall over.
    04-22-15 01:34 PM
  6. kbz1960's Avatar
    So far, the 10.3.2.500 is the best OS running on my Z10, 10.3.1 was good. The music player is great and since I listen to it mainly on speaker mode, it sounded rather punchy this time. Scrolling through the 200+ albums was ultra smooth, pause/play comes on instantly. Not saying that you should install this, just can't imagine hearing you screaming if it should fall over.
    I'm also on that leak and just tried mine. While so far I don't get an old album sound like the OP says but when I change volume level I do get some pops and very short pauses.
    04-22-15 01:41 PM
  7. Bishkin's Avatar
    I'm also on that leak and just tried mine. While so far I don't get an old album sound like the OP says but when I change volume level I do get some pops and very short pauses.
    The volume adjustments are fine, no pauses. Music in flac and mp3 for audiobooks.
    04-22-15 01:50 PM
  8. kbz1960's Avatar
    The volume adjustments are fine, no pauses. Music in flac and mp3 for audiobooks.
    More like cut outs. Did you autoload or blitz? This is with ear buds. I have to be quiet right now so can't check the speakers.
    04-22-15 01:54 PM
  9. Bishkin's Avatar
    More like cut outs. Did you autoload or blitz? This is with ear buds. I have to be quiet right now so can't check the speakers.
    Works fine too on my own ear buds. 10.3.2.500 was my first blitz which upgraded smoothly from 10.3.1.2708.
    kbz1960 likes this.
    04-22-15 02:08 PM
  10. kbz1960's Avatar
    Works fine too on my own ear buds. 10.3.2.500 was my first blitz which upgraded smoothly from 10.3.1.2708.
    I've been testing. Sometimes it does it and sometimes not. Could be the track?
    04-22-15 02:12 PM
  11. Bishkin's Avatar
    I've been testing. Sometimes it does it and sometimes not. Could be the track?
    Could be too many things running in the OS at the time.
    04-22-15 02:13 PM
  12. ealvnv's Avatar
    Hi, i don't know if this is unique to me, but almost every time i use the music player on my Z30, my songs skip as if I am listening to a cracked cd. It's so bad now, that i don't use the music player anymore. Is anybody going through this, or does anyone know what the issue might be.

    P.S. I looked around in the forums before posting this and didn't find anything.
    Any help would be greatly appreciated.

    O.S. 10.3.2.281
    Where's your music stored, device or SD card? In what format is your music stored?
    04-22-15 02:14 PM
  13. Mr Mozi's Avatar
    Had skips rarely. My main issue with Music app is that my earphone volume controller buttons sometimes work, sometimes don't. Hold to skip (OS feature) works 1 in 100 tries!
    04-22-15 02:23 PM
  14. Craigash's Avatar
    Hi, i don't know if this is unique to me, but almost every time i use the music player on my Z30, my songs skip as if I am listening to a cracked cd. It's so bad now, that i don't use the music player anymore. Is anybody going through this, or does anyone know what the issue might be.

    P.S. I looked around in the forums before posting this and didn't find anything.
    Any help would be greatly appreciated.

    O.S. 10.3.2.281
    I had a problem with music (not the music app) in 2013 with a Z10. As said the problem wasn't the music app, it was the SD card. Even though it was a 16GB SD memory card, it wasn't a high class card, plus it was cheap to buy.

    Once I purchased a Class 10 SD card the music, videos were fine.

    Posted via CB10
    04-22-15 02:53 PM
  15. targnik's Avatar
    changing volume causes issue...

    the fix list for update was supposed to remedy it...

    Surprise! surprise! it still persists

    Z10STL100-2/10.3.1.2576
    04-22-15 03:37 PM

Similar Threads

  1. An Update to BlackBerry Maps is Seriously Overdue
    By gng11 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 23
    Last Post: 04-30-15, 01:02 PM
  2. Weird keyboard issue after OS update.
    By Angus_CB in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-15, 04:23 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 04-22-15, 06:29 PM
  4. Why won't the BlackBerry Classic allow me to share my contacts?
    By Arafa Keskin in forum BlackBerry Motion
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-15, 02:52 PM
  5. BGR is ridiculous
    By daddyrhodes in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-15, 01:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD