1. CRbbS's Avatar
    Hi everyone!

    I live in Costa Rica and got a BBStorm 2 (Vodafone) from a friend that brought it from the States. It worked just great for over 9 months until it got nuked (black screen with occasional red led blinks). I started doing a little research on the forums and they all seem to agree that I need to re-install the OS.

    I went ahead and downloaded 5.0. When I try to install it using the Loade.exe the application does not recognize the port the device is plugged to. The combo box doesn't show the options and the checkbox for it to automatically detect the port is disabled. I already deleted the Vendor.xml file. I already tried the battery pull / plug phone trick and I can't make the Loader.exe to detect the device.

    Any way to make the loader detect the device? or Any other way to install the OS or to recover my Storm?

    Thanks in advance!
    12-14-10 01:12 PM
  2. the_sandman_454's Avatar
    Basic first question: are you plugged directly from the computer to the BB device or through a hub? If through a hub, try it direct to the computer's ports.

    How many times have you tried it? Sometimes it is just a matter of trying it until you get lucky and catch it just right.
    12-14-10 01:32 PM
  3. CRbbS's Avatar
    Thanks sandman!

    I'm plugging it directly to my laptop. I must say I have tried it around 3-4 times.
    Based on your reply I'm gonna keep trying. I really hope this works. You can imagine what a nightmare would be to find a BB repair center here in CR.

    In the meantime, if you know about any other way that would work... your help will be much appreciated.

    12-14-10 09:25 PM