02-03-12 12:33 AM
677 ... 34567 ...
tools
  1. shivers316's Avatar
    I posted this in the other thread but my only problem are that Roblock doesn't work with 4.5 and I can't send MMS when connected to WiFi, only EDGE.
    03-30-08 03:08 PM
  2. rwbarnes67's Avatar
    Can someone abd me the password to extract the file? I have it on my computer thanks to Benny, but I need the passwork to extract and install it.
    Many thanks!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-08 03:51 PM
  3. Dredlockeddiva's Avatar
    Good evening all,
    Would someone please send me the link??
    Thanks
    03-30-08 04:04 PM
  4. Adlen's Avatar
    I hate Google... no English link for the 8800
    03-30-08 04:52 PM
  5. anon(153966)'s Avatar
    With that new OS (4.5), do you even need BBSmart? I thought it had a built in HTML viewer, no?

    with 4.3.1 my BBsmart email viewer worked. Now it wont on 4.5 but BBsmart said when the OS comes out they will release and update. So the waiting begins AGAIN! lol
    03-30-08 05:04 PM
  6. aton.amen's Avatar
    ok, on the 4.2 os I was able to plug my curve to the usb port in my car and play the mp3 files on my media card. With 4.5 beta my stereo says no device found. I really hope they fix this before the final release.
    I am not able to play videos form m.youtube or logon to aim. Small issues i can live with.
    Also i have notice there is a huge memory leak. one more thing, when i unlock my phone there is a delay.. I would love any feed back .

    But I love the L theme and the new browser new calander layout and the flashlight ( go video mode and turn the light on...lol) helped me find my bluetooth in a dark room.
    03-30-08 05:06 PM
  7. mivasa's Avatar
    I will love to give it a try to the OS 4.5, here curve 8320 PIN me the link please 2424B8CE :P

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-08 05:14 PM
  8. anon(153966)'s Avatar
    I say do a backup, wipe the device, then install 4.5. DON'T do a restore, test the device with EDGE and WiFi on, and see what gives...

    After a few hours, do a restore of your data and other applications...

    I seemed to have narrowed down my problem. It has to do with the radio and wifi. If i disable both under Manage Connections, then the blackberry stays on without a hitch. But as soon as I turn either one on (or both), then it starts cutting off on me. I have downgraded to the 4.2 OS and it works fine. I have done battery pulls and it still poses a problem. What are your thoughts on the subject? I'm not understanding how everyone else seems to have a functional BB on 4.5, but mine is giving this problem. I'm on T-Mobile and i have a 8320 Titanium. I used the DM v4.3 to update the OS. I've even done a complete wipe and removed all 3rd party software so it's at a bare minimum.
    03-30-08 05:15 PM
  9. Palmonte88's Avatar
    hey could someone send me the link for the beta os... also if i have any problems with it how would i be able to switch back to the 4.2, is it as simple as a restore?

    Palmonte88@gmail.com
    Last edited by Palmonte88; 03-30-08 at 05:28 PM. Reason: forgot to put email
    03-30-08 05:27 PM
  10. ryan.snow's Avatar
    can someone send me the 4.3 OS for the 8100. I have been looking forever.................my pin is23F2EDA2
    03-30-08 05:53 PM
  11. boxsetz's Avatar
    With that new OS (4.5), do you even need BBSmart? I thought it had a built in HTML viewer, no?
    the way the email is layed out looks way better but no HTML support.. it just shows links ;[
    03-30-08 05:54 PM
  12. xOrphenochx's Avatar
    As far as I gathered, HTML is only for BES running SP5.
    03-30-08 07:59 PM
  13. snowman13's Avatar
    Will someone please email me the link to OS 4.3 for the 8100? I have been looking forever........................
    03-30-08 08:23 PM
  14. John Clark's Avatar
    With that new OS (4.5), do you even need BBSmart? I thought it had a built in HTML viewer, no?
    It also requires an update to BIS or BES. 4.5 by itself will not give you html.
    03-30-08 08:25 PM
  15. John Clark's Avatar
    Will someone please email me the link to OS 4.3 for the 8100? I have been looking forever........................
    There will be no 4.3 released for the 8100.
    03-30-08 08:26 PM
  16. Blacklatino's Avatar
    With that new OS (4.5), do you even need BBSmart? I thought it had a built in HTML viewer, no?
    Hopefully, the final version will have it. My Empower Pro will not work with the beta version. I remember a link from John Clark or Bla1ze that mentioned something about it.
    03-30-08 08:36 PM
  17. John Clark's Avatar
    Empower Pro works with the 4.5 beta.

    As I stated above, 4.5 OS is not enough for HTML email. It requires an update to BIS and BES in order to render html email.
    03-30-08 08:38 PM
  18. Palmonte88's Avatar
    i downloaded the os and installed it on my comp... i backed up my blackberry... uninstalled the os 4.2 off my pc.. and resterted... i connect the bb to the desktop manager and it doesnt say it found an upgrade... how do i install it to the phone>>

    private message me or email me with help, please
    03-30-08 08:46 PM
  19. boxsetz's Avatar
    click application loader
    03-30-08 08:48 PM
  20. John Clark's Avatar
    Removing the OS 4.2 is not necessary. However, deleting the vendor.xml IS necessary. It's located in c:\Program files\common files\research in motion\apploader
    03-30-08 08:49 PM
  21. jackm3's Avatar
    he didnt give me the password for the file...
    03-30-08 08:54 PM
  22. sharpie00's Avatar
    I say do a backup, wipe the device, then install 4.5. DON'T do a restore, test the device with EDGE and WiFi on, and see what gives...

    After a few hours, do a restore of your data and other applications...
    Ok, so here's what I'm doing.
    1. Keep 4.5 installed on the Curve (I didn't do a restore. It was a fresh install).
    2. Do a complete wipe (I already have a backup from a previous install)
    3. Turn on Wifi
    4. See if there are any issues
    5. Turn on Edge
    6. See if there are any issues

    Is that what you're saying? btw, thanks for the help
    03-30-08 09:29 PM
  23. John Clark's Avatar
    DM 4.3 is needed to use os 4.5
    This is inaccurate. DM 4.2 will work just fine.
    03-30-08 09:35 PM
  24. John Clark's Avatar
    Service drops (mostly data drops) are a known issue with these beta OS's. Install at your own risk.
    03-30-08 09:36 PM
  25. sharpie00's Avatar
    John Clark, glad to see you. I'm a regular on the other forum. Maybe you can help me with my 8320 issue. Have you come across a 4.5 OS install causing the screen to blank out every few seconds? I've narrowed it down to the radio and wifi connections. If I enable either one, it blanks and gives the red light and then turns on. After about 3 times, it just reboots.
    03-30-08 09:46 PM
677 ... 34567 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD