02-02-12 11:33 PM
677 ... 1516171819 ...
tools
  1. betavirus's Avatar
    Anyone having issues with Empower Pro on 4.5?
    Will not display HTML e-mail.
    04-10-08 08:15 AM
  2. org106's Avatar
    alright....for every one to know.. i have the blackberry curve annd thhe 4.5 os installed. the process is slower than install the other os, nott sure why yet ..but im looking into.
    I am a phone tech in rochester.. and started noticing that aa lot of phone has small defects that the previous os wouldn't notice, if it doesn't emphsize on that particular part of te phone..
    example: The blackberry curve i have right nnow is my second. My first one took in the 4.5 but would shut down on me, and sometimes would disconnect from my bluetooth. i put the old os back would fine. So then i decided to do a test drive by taking it back to t-mobile and got a new. i then put thhe 4.5 os in that one, Worked fine. the issues that i had with the othee one wasn'tt happening anymore. But both had the same issue with he aim not working...saying service not enabled...
    I think its due to fact that , that particular piece of program wasn't configured right.
    Hav not had any other issues wit battery or memory leaks.
    For all of you with memory issues. Under the security option, theres a memory cleaning option that you can enable. see if that works...
    04-11-08 10:20 AM
  3. kmeuer's Avatar
    Everyone seems to have 4.5 beta for the 8300 except me. Will the 8310 os work on the 8300?
    04-11-08 10:37 AM
  4. ignatzsloman's Avatar
    I have downloaded the 4.5 beta but cannot find the button to update in Desktop Manager. Could someone provide me with guidance? Thanks
    04-11-08 10:48 AM
  5. dgy2k1's Avatar
    I was informed that there is no 4.5 Beta for the 8300.
    04-11-08 12:47 PM
  6. gage006's Avatar
    I'd kill someone for the 8830 4.5 *sigh*
    04-11-08 02:22 PM
  7. Benny's Avatar
    Crap!

    YouTube stop working on my BlackBerry, now I getting that error on EDGE and WiFi. Battary pull didn't work.......
    04-11-08 03:39 PM
  8. Benny's Avatar
    I was informed that there is no 4.5 Beta for the 8300.
    I pretty sure there is no beta OS 4.5 for the 8300, but you can install the beta OS 4.5 for 8320 and 8310, on your 8300.
    04-11-08 03:41 PM
  9. coldconfession13's Avatar
    Benny your giving them bad advice you can't install those os on the 8300 and there is a os for the 8300. Check my picture I attached on top of this page.
    04-11-08 05:30 PM
  10. dgy2k1's Avatar
    I tried to install the 8310 and 8320. DM does not recognize either. So I will wait.

    Edit. I see there is a 4.5 Beta for the 8300.
    Last edited by dgy2k1; 04-11-08 at 05:40 PM.
    04-11-08 05:37 PM
  11. ahfu25's Avatar
    dgy are deleting the vendor file?
    04-11-08 05:41 PM
  12. dgy2k1's Avatar
    Yes I am. Not working
    04-11-08 07:53 PM
  13. arthrog's Avatar
    far as I know and nobody has proven otherwise, These Beta's don't go on the 8300.

    If somebody has the 8300 beta then up it and send the link to Adlen.
    Or if you think that you are able to get 8320 on a 8300, explain how.
    04-11-08 08:27 PM
  14. bad666m's Avatar
    FIRST POST!!

    Have installed the OS 4.5 the phone seems t function slower or maybe its just me. The video quality us ok not great, but still a good feature to have. I did get the OS file from a torrent. Will have to see how well it works with WIFI, calling and surfing.
    04-11-08 08:36 PM
  15. bad666m's Avatar
    No luck with youtube and ringtone volume does seem lower
    04-11-08 08:53 PM
  16. coldconfession13's Avatar
    so give me around 40 mins(wireless is slow right now) and I'll have a link(to see this os how it works on handheld ;-) ) but then from there spread it to whoever. I don't know who adlen or whatever give it to him but whatever.
    04-11-08 10:21 PM
  17. Adlen's Avatar
    Any 8300 links can you pleeeaaase send to Adlen@CrackBerry.com. Thank you!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-12-08 02:15 AM
  18. creatineluster's Avatar
    I emailed adlen a link to 4.5.0.18 for 8100 and i guess he didn't get it.
    04-12-08 02:28 AM
  19. volkanerkan's Avatar
    I have the OS ;

    8320M_PBr4[1].5.0_rel28_PL2.7.0.43_A4.5.0.18-BB 8320
    04-12-08 03:49 AM
  20. flairbrtndr3's Avatar
    do you have the new DM
    04-12-08 04:03 AM
  21. volkanerkan's Avatar
    what is DM?
    04-12-08 04:42 AM
  22. Scarlett's Avatar
    Anyone having issues with Empower Pro on 4.5?
    Will not display HTML e-mail.
    I can't get it to work and it is driving me crazy. I miss not being able to view HTML!
    04-12-08 04:43 AM
  23. derrico70364's Avatar
    I have a quick question. If I uninstall the 4.5 and go back to 4.2 will I be able to restore all of my calendar dates that were made while I had 4.5 installed?
    04-12-08 10:55 AM
  24. customcartel66's Avatar
    i installed 4.3 beta on my 8100... i like a lot of the features but now my colorpearl wont work... its still listed under apps and i allowed everything but i still cant get it to change... colorpearl is prolly one my favorite apps and i would really like it to work again... any ideas?
    04-12-08 11:33 AM
  25. Benny's Avatar
    Beta OS 4.5 is available now for 8300!
    Thanks to coldconfession13

    We also have:
    • Beta OS 4.3 for 8100
    • Beta OS 4.5 for 8320
    • Beta OS 4.5 for 8310
    • Beta OS 4.3 for 8310
    • Beta OS 4.5 for 8800
    • Beta OS 4.5 for 8300
    04-12-08 02:18 PM
677 ... 1516171819 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD