02-02-12 11:33 PM
677 ... 1112131415 ...
tools
  1. yngblood's Avatar
    well the versions that were being sent out by the three of us were tested before submitted so its not like we are supplying a virus. now since alden's files went offline i have a copy of 8310 that i dl from a torrent but i checked everything out and it is legit... so we DO check the files before giving them out. the last thing i would want is for someone's bb to get screwed up
    04-02-08 09:55 PM
  2. juwaack68's Avatar
    Ya, that's all well and good, but *what if* someone's device does get screwed up? Let's face it, there are people who are using corporate devices (on a BES) who like to 'tinker' with their device and upgrade the OS without knowing what they are doing (I see the posts all the time - "Do I really need to redo my enterprise activation? I don't want my admin to know...").

    So now this incompetent person has tried this and you are not their support person.... now what?

    I know you didn't MAKE them upgrade - they did it themselves.

    I dunno....just seems not all that responsible to me. But what do I know....there is no 4.5 anywhere for CMDA - maybe I'm jealous.
    04-02-08 10:01 PM
  3. John Clark's Avatar
    I'll just say it one last time. It's against RIM's copyrights to "supply" the OS's to others. They have contracts with the carriers and they will protect those contracts. You guys do what you want.
    04-02-08 10:08 PM
  4. etervotion's Avatar
    I dunno what happen to you 4.5 OS installation, I also install OS 4.5 on my 8310 and using tmobile service.

    My googlemap 2.0.1, yahoo go map and mobile gmap, also options>advance option>GPS is working fine, I had confirm googlemap 2.0.3 is not working with OS4.5 on 8310

    Mine did not freeze or reboot even one time.

    After battery pull, I did not loose any setting.

    I also get m.youtube.com, blueapple.mobi, cnn.com video, stream to my BB without any problem.

    After you install the new OS, did you install any 3rd party apps or did you restore and backup to the BB?
    fresh install. Wiped the berry clean prior to install 4.5. On a side note, i can't even find the "browser." In order for me to surf the net i use media net (att) and it works just fine. I originally tried without a clean install and there was a browser. After that i tried the "fresh" install and now i can't find the browser. Any suggestions?
    04-02-08 10:10 PM
  5. jsanders's Avatar
    Update everyone... I now have 4.5 for 8800, 8820, and 8310... PIN me for them or email me yngbloodbb@gmail.com
    I, too, can't believe Kevin and CB are allowing this... quite unprofessional.
    04-02-08 10:36 PM
  6. GaryBlackberry's Avatar
    The Point of a forum is to post your opinion.... going at each other is not gunna change anyones opinion..... plus i thought this was a post for people who HAVE the 4.5/4.3 os
    04-02-08 10:43 PM
  7. danielfarah's Avatar
    Hi There am keen to try the beta OS 4.5 for 8800, excited to see the new features. If you could send me the link much appreciated. My pin is 251E5B6C and you can email me at danielf@focuspress.com.au

    Thanks Guys
    04-02-08 11:12 PM
  8. uncheels23's Avatar
    i've seen alot of people having problems on here after downloading the new os so if you want to **** your berry people go right ahead
    04-02-08 11:16 PM
  9. AUtigers350z's Avatar
    i've seen alot of people having problems on here after downloading the new os so if you want to **** your berry people go right ahead
    That's why I have a backup berry I should hope that anyone on here trying to install a BETA version of an operating system realizes the risks before they put their phone in jeopardy anyhow. As far as legality issues are concerned, I think I will sit out on this one
    04-02-08 11:25 PM
  10. nastyboy2's Avatar
    ok i'm seriously pissed...i have that 4.5 update...everything was fine until i noticed one of my icons missing...i did the show all and it still didnt show the missing icon. So i did the shift+alt+del reset and its been tryna start up since 2pm and its presently 3:23am...13 hours and my phone hasnt started. wat can i do to restart my phone?? i even tried running the 4.2 update and it didn't work. i'm so screw...please someone help me...ANYBODY!!!
    u didnt install the 8320 update did u?
    04-03-08 12:10 AM
  11. von#CB's Avatar
    That's why I have a backup berry I should hope that anyone on here trying to install a BETA version of an operating system realizes the risks before they put their phone in jeopardy anyhow. As far as legality issues are concerned, I think I will sit out on this one
    yeah i am going to wait too
    04-03-08 01:38 AM
  12. yngblood's Avatar
    It works just fine for me. I've been testing this for the past 3 hours and no probs at all. I actually love this os. I recommend it to everyone
    04-03-08 04:02 AM
  13. Adlen's Avatar
    New links on the auto-responder. If you tried the auto-responder in the last 4 days you WILL NOT get a reply (It's just the settings, I can't change it). The website given in the auto-reply has new links. Email me (Adlen@CrackBerry.com) for that website.
    04-03-08 04:53 AM
  14. corbuzier's Avatar
    works like a charm, did it 4 days ag, nothing wrong until now. the doctogo is an application that is suppose to be there long ago!
    04-03-08 05:11 AM
  15. flairbrtndr3's Avatar
    im telling all 8320 users not to download it cuz youll have problems dont get me wrong as i said before i love the 4.5 but after a few days it started to have problems like shutting its self off all the time taking 10 to 15 minutes to turn back on i recommend waiting for the official release unless your super impatient like me and have to try it out for yourself lol but im telling you that youll revert back to you previous os like i did... thanks again to adlen for helping me out with the upload though and back and forth emails in the middle of the night maybe not for him but it was for me lol
    04-03-08 05:20 AM
  16. GaryBlackberry's Avatar
    im telling all 8320 users not to download it cuz youll have problems dont get me wrong as i said before i love the 4.5 but after a few days it started to have problems like shutting its self off all the time taking 10 to 15 minutes to turn back on i recommend waiting for the official release unless your super impatient like me and have to try it out for yourself lol but im telling you that youll revert back to you previous os like i did... thanks again to adlen for helping me out with the upload though and back and forth emails in the middle of the night maybe not for him but it was for me lol
    It Happend To Me Too...... Its Like Renting A Lambo For A Few Days..... Now Im Back to a Civic... lol
    04-03-08 07:37 AM
  17. lush242000's Avatar
    I, too, can't believe Kevin and CB are allowing this... quite unprofessional.

    I don't think anyone is allowing anything illegal. It would be the same as accusing the newspaper of being a pimp because it allowed an add for an escort service. I have not seen any live links posted and when people have tried, they have been removed pretty darn quick. I believe these forums are a amazing tool for the free flow of information between users. It's like a buffet, you take what you want and leave the rest behind. I really enjoy reading the comments about the OS and have found it quite useful. Now, I will say if you post a direct advertisment for the software it might be pushing it a bit. Just my thoughts.
    04-03-08 08:38 AM
  18. baniels's Avatar
    I installed it yesterday on my 8310. I noticed, as at least one other did, that I was switching a lot between GSM, edge, gprs and EDGE. Eventually it would stay on edge. Only a battery pull would let me get EDGE back.

    However so far today it has been sticking on EDGE. I'm not sure why. Other than that I haven't had much issue. I am happy with the browser and email improvements.
    04-03-08 08:58 AM
  19. ubizmo's Avatar
    I've installed OS 4.5 on my 8320. I'm not sure if I'll keep it on, or go back to 4.2 and wait for the official release.

    I haven't tested everything yet, but....

    1. The new screen fonts are a definite improvement.
    2. JiveTalk works.
    3. Google Maps works.
    4. The Voice Recorder is nice, but it only saves to AMR file format.
    5. It is *still* not possible to attach multiple photos to an email without going through the whole "attach file" dialog.
    6. Video recorder works. My first test video wouldn't play properly on the PC for some reason, but after that I've had no problem. The quality is about what you'd expect.
    7. Video streaming works at blueapple but not m.youtube.com. As someone already pointed out, the high-res option at blueapple doesn't appear, so you get a jerkier, lower frame-rate version of the video.
    8. Browser interface is improved, with a 'go to' box first thing on the opening screen. Performance is good, too.
    9. E-mail....for some reason, the ability to sync deleted mail on the mailbox is gone, and I can't seem to get it back. No one else has mentioned this, in this long thread. I've gone into BIS and re-set the email accounts, and I've done a battery pull, but when I delete an email I am only able to delete it from the device. This is the main reason why I may go back to the earlier version of the OS.

    Is anyone else seeing this email problem?

    edit: I don't seem to be able to get BBweather working now either. I get a "tunnel timed out" error. This may be due to my ineptness in configuring the program rather than the beta OS, but I did manage to get it working before.

    edit edit: never mind, weather works now

    edit edit edit: the mail deletion problem is fixed. Either I forgot I had to set each account to "prompt" inidividually in the "reconciliation" menu, or it changed from the previous OS. In any case, it's okay now.
    Last edited by ubizmo; 04-03-08 at 02:08 PM. Reason: more stuff
    04-03-08 09:22 AM
  20. peterocc's Avatar
    No Beta (4.3) for the 8300? I just tried both of the links for the Curve and no Beta for the 8300... <sad face>
    04-03-08 10:48 AM
  21. Inhoc07's Avatar
    Having issues with RapidShare link... how can i actually download it from the site?? TIA
    04-03-08 11:37 AM
  22. joshuadeutch's Avatar
    Okay I got it installed, but the one issue that I see right away is that the GMAIL client doesn't see that I have a network connection. Anyone see this? If so, what is the resolution. If not mark it down as bug. More than likely on Google side.

    ---I uninstalled and reinstalled. All good now.
    Last edited by joshuadeutch; 04-03-08 at 02:08 PM. Reason: Change
    04-03-08 01:22 PM
  23. jsanders's Avatar
    I don't think anyone is allowing anything illegal.
    I don't believe I said anything about anything illegal. Providing a link and hosting the best OSs would be so, this appears only to allow promotion of it.

    Ethical behavior and professional standards define the fine line between legal and illegal--that gray area where one's personal principles come to play.
    04-03-08 01:30 PM
  24. bakerboi's Avatar
    Your a man of your word, I sent him an email and with minute I got a response. Thanks so much. I want to download the OS 4.5 on to my 8320, but with the OS being in Beta, I don't want to mess anything up. Can a user go back and forth between OS and also, I have read that the real OS is coming with the next week on the CRACKBERRY site. I think.
    04-03-08 06:22 PM
  25. jackm3's Avatar
    Any reviews with the 8100?
    04-03-08 06:28 PM
677 ... 1112131415 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD