1. bar2020's Avatar
    Hello,
    Up until today I never had a problem, but now any OTA link i click on starts to download and then says "download failed"

    I havent done anything different since yesterday

    I have an 8900 with OS 5.0.0.411

    Please help

    Thank you very much
    01-27-10 02:19 PM
  2. syb0rg's Avatar
    an failed OTA could be caused by several reasons. 1) bad link 2) bad file 3) not enough memory 4) the hoster's server is down.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 02:29 PM
  3. KillYouWithMyMind's Avatar
    Is this only one OTA file you've tried or numerous?
    01-27-10 02:43 PM
  4. bar2020's Avatar
    a few different OTA files.... thats what really confuses me

    Please help
    01-27-10 02:45 PM
  5. KillYouWithMyMind's Avatar
    What OTA files are they? Themes, pictures, ringtones?

    Are you trying to DL them all from the same site?

    Have you tried a battery pull?
    01-27-10 03:06 PM
  6. bar2020's Avatar
    yes they are themes from the crackberry forum....8900 themes

    Tried battery pull many times, just deleted my bolt browser....

    dont know what else it can be.

    I need you crackberry experts to come through i know you guys/girls can get me through this

    thanks
    01-27-10 03:09 PM
  7. KillYouWithMyMind's Avatar
    Having any problems with any other service like phone calls or emails? Do you have good service in other words?
    01-27-10 03:26 PM
  8. syb0rg's Avatar
    yes they are themes from the crackberry forum....8900 themes

    Tried battery pull many times, just deleted my bolt browser....

    dont know what else it can be.

    I need you crackberry experts to come through i know you guys/girls can get me through this

    thanks
    post a link to one of the themes, in this thread, to see if one of our DLs fail.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 03:32 PM
  9. bar2020's Avatar
    http://forums.crackberry.com/f129/fr...-icons-412741/

    other people have said its working fine....

    I tried some other OTA links in some forums and get the same result.

    It downloads and then right at completion says "download failed"

    When i click details it says invalid COD 907

    i dont know what else i can do.

    Service is fine, calls emails etc all fine, even tried going on wifi and that was fine
    01-27-10 03:40 PM
  10. BigBadWulf's Avatar
    You're using your WAP browser, set to internet, BlackBerry emulation mode?



    I'm Hand Javin' baby!
    WAPers do it With A Passion

    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 04:12 PM
  11. BigBadWulf's Avatar
    A picture paints a thousand words. Same 8900, same 411:






    I hear tell youre doin well,
    Good things have come to you.
    I wish I had your good-luck charm,
    And you had a do-wacka-do, wacka do, wacka-do, wacka-do.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by BigBadWulf; 01-27-10 at 04:23 PM.
    01-27-10 04:19 PM
  12. bar2020's Avatar
    I dont see an option for emulation mode....
    01-27-10 04:37 PM
  13. BigBadWulf's Avatar
    Ahhhh! You need the browser fix.





    I'm Hand Javin' baby!
    WAPers do it With A Passion

    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 05:15 PM
  14. bar2020's Avatar
    i will try that as soon as i get back to my computer....

    i really hope youre right that would be a lifesaver.

    I just wonder why i never had this problem before since i never did a browser fix before. Is it possible to just happen out of nowhere??
    01-27-10 06:54 PM
  15. BigBadWulf's Avatar
    Out of nowhere, doubtful. You more than likely did something to your OS. It's missing a service book in the browser daemon cod.



    I'm Hand Javin' baby!
    WAPers do it With A Passion

    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 06:59 PM
  16. bar2020's Avatar
    ok well thank you very much for your help. ill let you know how it goes as soon as i get to work and have my cpu.

    are you feeling good about my chances of this solving the problem?
    01-27-10 08:22 PM
  17. BigBadWulf's Avatar
    How's 99.99% sound?



    I'm Hand Javin' baby!
    WAPers do it With A Passion

    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-27-10 08:38 PM
  18. bar2020's Avatar
    sounds better than anything else ive heard lately haha

    ill let you know what happens in the morning

    thanks
    01-27-10 10:37 PM
  19. Jude526's Avatar
    I can't get a link to work. I have Vista and can't figure out what am doing wrong.
    Foxfire is my browser. I am not computer stupid either HA ! but this makes me feel like I am I want to get some themes from here and don't know what am doing wrong
    01-27-10 10:37 PM
  20. bar2020's Avatar
    im so disappointed.

    Followed the steps, did the browser fix, everything went well.

    Browser works, made sure the settings were right

    Go to the OTA file and same thing "download failed'
    01-28-10 08:58 AM
  21. BigBadWulf's Avatar
    That makes no bloody sense at all. I'd say make sure you're not on WiFi, but that shouldn't matter either. Check your settings one more time, and try a couple different links. If it fails, post one. I forgot to delete the theme off, and really don't want to reboot now, but I'll try something else that fails to confirm it for you.



    I'm Hand Javin' baby!
    WAPers do it With A Passion

    If everyone spoke Wulfanese, they wouldn't need to click here for a translation.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-28-10 09:16 AM
  22. bar2020's Avatar
    WAIT UPDATE!!!!

    did one more reboot since everything was completed and the svc books resent etc and now it works!

    This is amazing. You really really helped me out and i appreciate it so much you have no idea

    Youve been very patient in dealing with me and extremely knowledgeable.

    Cant thank you enough
    01-28-10 09:22 AM
  23. BigBadWulf's Avatar
    Yoou are very welcome.

    :::: does a snoopy dance ::::






    I hear tell youre doin well,
    Good things have come to you.
    I wish I had your good-luck charm,
    And you had a do-wacka-do, wacka do, wacka-do, wacka-do.


    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-28-10 10:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD