1. CrackBerry Question's Avatar
    before my device was taking 10.15 gb on system storage so i tried to wipe it .
    when the device restarted during wiping process after wiping screen the device gone switched off and a red led is blinking again and again .
    i tried to reload the OS with BlackBerry Link but at the last it give me the of unspecified error encountered [a:0x000000a2] .
    then i tried to autoload OS with Autoload-STL100-1-DevAlphaB-10.3.1.997
    but here i got error of This OS is blocked from the device .
    i also tried to wipe my device with SIC_Multiwipe_1.3
    and then again tried to autoload my device with the autoloader and again got the error of this OS is blocked from device .
    03-28-16 10:40 PM
  2. ray689's Avatar
    Did you confirm what model device you have and use the correct autoloader?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-28-16 10:45 PM
  3. harpreetpoohla's Avatar
    yeah
    i have BlackBerry Z10 STL100-1 device
    and i have Autoload-STL100-1-DevAlphaB-10.3.1.997 Autoloader
    03-28-16 11:04 PM
  4. ray689's Avatar
    You may be loading an old OS.


    Try this (STL100-1)

    https://mega.nz/#!owhTwKaR!tedhGJXEc..._KyZ3Orc0xvZeQ


    It's from this thread:

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...aders-1054501/

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-28-16 11:11 PM
  5. harpreetpoohla's Avatar
    i cant open mega.nz links could you help me with something else??
    03-28-16 11:21 PM
  6. ray689's Avatar
    Try using firefox or chrome instead of Internet Explorer to open the mega link

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-28-16 11:27 PM
  7. harpreetpoohla's Avatar
    i am using chrome and i have too slow internet
    because i am from india
    03-28-16 11:30 PM
  8. ray689's Avatar
    Well not sure how else you can load a. Autoloader without downloading it. What OS were you on before? The autoloader you were using was clearly not for your device and also and old OS

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-28-16 11:40 PM
  9. thurask's Avatar
    i cant open mega.nz links could you help me with something else??
    https://drive.google.com/file/d/0B3f...w?pref=2&pli=1

    Any questions, read this: https://drive.google.com/file/d/0B3f...w?pref=2&pli=1
    03-28-16 11:41 PM
  10. harpreetpoohla's Avatar
    thank you thurask for the link and ray689 for everything
    i am downloading this file may be this would be downloaded in next 10-12 hour

    i also downloaded the autoloader from developer website named as Autoload-STL100-1-10.1.0.1485.exe
    and when i used this autoloader i got the error immediately after uploading the radio file from the autoloader

    i am hoping that this file will help me with the problem
    i want to know that does this file contains autoloader in .exe format
    because i am new to all this soo i dont know how to make a autoloader
    thank you guys
    03-29-16 03:41 AM
  11. Anurag Dabholkar's Avatar
    i am using chrome and i have too slow internet
    because i am from india
    Well.. stop using dial up.. there is broadband in India.. also select ya plans wisely.. not 256 kbps..

    Blackberry Z30
    03-29-16 07:22 AM
  12. ray689's Avatar
    thank you thurask for the link and ray689 for everything
    i am downloading this file may be this would be downloaded in next 10-12 hour

    i also downloaded the autoloader from developer website named as Autoload-STL100-1-10.1.0.1485.exe
    and when i used this autoloader i got the error immediately after uploading the radio file from the autoloader

    i am hoping that this file will help me with the problem
    i want to know that does this file contains autoloader in .exe format
    because i am new to all this soo i dont know how to make a autoloader
    thank you guys
    What Thurask provided should be all you need and you won't be required to build an autoloader. Just use the exe file he provided and it should do the job

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-29-16 08:15 AM
  13. Riddymon's Avatar
    Why are you using a dev alpha autoloader. You might want to try newer autoloaders if they're out there. 10.3.2, 10.3.3

    Pimp slappin iGeeks, Droinerds and Windufuses with my big white Z30
    rthonpm likes this.
    03-29-16 10:51 AM
  14. Riddymon's Avatar
    Sorry...10.3.3 wouldn't exist..lol


    Pimp slappin iGeeks, Droinerds and Windufuses with my big white Z30
    03-29-16 10:52 AM
  15. thurask's Avatar
    thank you thurask for the link and ray689 for everything
    i am downloading this file may be this would be downloaded in next 10-12 hour

    i also downloaded the autoloader from developer website named as Autoload-STL100-1-10.1.0.1485.exe
    and when i used this autoloader i got the error immediately after uploading the radio file from the autoloader

    i am hoping that this file will help me with the problem
    i want to know that does this file contains autoloader in .exe format
    because i am new to all this soo i dont know how to make a autoloader
    thank you guys
    Don't use developer autoloaders. Don't.

    Even if you could get them to install, they won't work.
    03-29-16 11:03 AM
  16. harpreetpoohla's Avatar
    i understand that bro i will use the autoloaders from crackberry only thanksssssssssssssssss
    03-29-16 12:36 PM
  17. ray689's Avatar
    i understand that bro i will use the autoloaders from crackberry only thanksssssssssssssssss
    So what happened?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-30-16 11:02 PM
  18. jevinzac's Avatar
    Thurask, can I have the bitcasa link to the latest OS? Bit.ly/autoloaders doesn't work anymore.

    Posted via CB10
    03-30-16 11:42 PM
  19. thurask's Avatar
    Thurask, can I have the bitcasa link to the latest OS? Bit.ly/autoloaders doesn't work anymore.

    Posted via CB10
    https://drive.google.com/open?id=0B3...WxRU2FISU1XeEE
    03-31-16 12:22 AM
  20. jevinzac's Avatar
    Thanks a lot. By the way, what happened to your old archive?

    Posted via CB10
    03-31-16 12:30 AM
  21. thurask's Avatar
    Thanks a lot. By the way, what happened to your old archive?

    Posted via CB10
    Share link died for some reason.

    Made new link, files are still there. Bitly link is dead, though.
    03-31-16 12:31 AM

Similar Threads

  1. From GS7 Edge to Priv...
    By jasontlewis in forum BlackBerry Priv
    Replies: 35
    Last Post: 04-23-16, 05:26 PM
  2. My Passport SIM CARD SLOT is not reading?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-16, 01:44 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 04-01-16, 10:56 AM
  4. Passport is similar to Apple, Android, and Windows?
    By shawnreum in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 03-29-16, 08:50 AM
  5. Preparing for switch from Q10 to Priv, any help?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-16, 09:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD