1. kida's Avatar
    I have the Nokia BT, BH-900. I do like this BT a lot, but it disconnects itself from my BB at least once a day!

    It happens when I get an incoming call, I press the button to answer, and it disconnects itself from the BB and turns off. The call itselfs, does not drop I then have to take the BB out of my holster, but isn't that why I got the blue tooth?

    If anyone has the same issue, have you found a fix?

    Please let me know.

    Thanks
    03-19-07 12:56 PM
  2. anon(153966)'s Avatar
    ...to Crackberry.com. You shouldn't really double post. I sort of understand why you did in the scenario, but...

    Anyway, onto fixing the issue. Have you removed the 'pairing' and 're-paired' it? Try that, and see what gives...
    03-19-07 01:00 PM
  3. kida's Avatar
    You know, as I posted the previous one, I realized that I should have opened a new thread. Anyway, I understand I should not double post in like this again.

    Thanks for the tip, I will try that and see what happens.
    03-19-07 01:20 PM
  4. anon(153966)'s Avatar
    Yes, please keep us posted. We're here to help, and we want to share the knowledge...
    03-19-07 03:19 PM
  5. tmag2005's Avatar
    I use the BH 700 (very similar model) and have had no problems what so ever....You might want to try deleting and re-pairing as suggested...

    You might want to try testing with another BB if you have the chance....or option. See if there is a difference....
    03-19-07 04:48 PM
  6. kida's Avatar
    Actually the same thing happened with my 7290. I was hoping that the problem would stop witht the 8700g, but no luck.

    I have deleted and re-paired. I will post back if that solved my problem.
    03-19-07 04:57 PM
  7. tmag2005's Avatar
    How new is the item? Not very by the sounds of things?

    How long do you hold the button in for? I press my BH700 once quickly to answer but there is a delay of about 1 sec in connection and hearing the other voice....?
    03-19-07 04:59 PM
  8. kida's Avatar
    I give one regular click. I dont hold the button at all. Like I siad earlier, most of the times it goes right away-no problems. But at least once a day, it just disconnects the BT. I then just turn it back on and starts working a gain. I answer calls the same way all the time.

    The Nokia BH-900, I just got it a two months ago. It is one of the new ones on the market. I do have a Jabra BT800 that works really well, that one its a bit old and it's a little bulky. I have it as a back up now.
    03-19-07 05:58 PM
  9. tmag2005's Avatar
    I know its a shame, but maybe see if where you got it from will exchange it as it is a fault....

    However if they wont you might consider just keeping it that way?

    Sounds harsh but i love my BH700 and its something i would live with....
    03-19-07 06:50 PM
  10. kida's Avatar
    Hey guys,
    I just wanted to say thank you.

    It seems that deleting the BT device and then pairing again has done the trick. I have received calls for two days straight and my BT, Nokia BH900 has not disconnected it self from my BB.

    I didn't want to post too quickly and before I forget today, i wanted to let you know.

    thanks again!
    03-22-07 11:30 AM
  11. tmag2005's Avatar
    Thank you for letting us know its sorted!

    Glad it is!
    03-22-07 11:35 AM
  12. anon(153966)'s Avatar
    Am glad it's working...
    03-22-07 11:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD