1. omegastu's Avatar
    I am having an issue with my contacts and I believe it started when I upgraded to 5.0.0.624 on my Sprint Tour. When I sync the phone with outlook, the only contacts that transfer over are the last few that I added (prob about 10). When I try to set up contact shortcuts in Quicklaunch or set up ringers with BeBuzz, only the same 10 or so contacts are recognized. I backed the phone up and was able to pull the contact files out with a program called MagicBerry, so I know they are there but not sure how to fix the issue.

    Thanks in advance for any help.
    10-10-10 09:18 PM
  2. jytvyj's Avatar
    be sure you have 714 d00d its the best OS..no wait 999 no nvm.

    just kidding.

    can you sync it to something like google sync, funambol, etc...then re add it?
    10-11-10 12:21 AM
  3. jytvyj's Avatar
    be sure you have 714 d00d its the best OS..no wait 999 no nvm.

    just kidding.

    can you sync it to something like google sync, funambol, etc...then re add it?
    10-11-10 12:22 AM
  4. omegastu's Avatar
    be sure you have 714 d00d its the best OS..no wait 999 no nvm.

    just kidding.

    can you sync it to something like google sync, funambol, etc...then re add it?

    I should have mentioned that I tried google sync as well and it only recognized the same 10 or so contacts.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-11-10 05:15 AM
  5. ST79's Avatar
    Did you try a battery pull?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-11-10 03:52 PM
  6. omegastu's Avatar
    Did you try a battery pull?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yup. Have tried uninstalling and re-installing bebuzz and quicklaunch. Didn't realize it was happening in Outlook until just a couple of days ago.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-11-10 04:09 PM
  7. Hysterika's Avatar
    Same thing happened to mine with multiple applications. Does anyone have a solution to this other than erasing everything and re-installing everything?
    - already did a battery pull
    - already uninstalled the apps and re-installed them

    Any help from a blackberry expert please.
    09-23-11 06:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD