1. BayouBengal21's Avatar
    Hey all, I recently got a new bb so i did a backup of my old on and then did a restore when I hooked up my new one. The only problem is I have a couple of old email address icons showing up on here that were removed from my old blackberry. When I go to setup and email accounts they arent listed there. but the icon is on the phone and Im not sure how to get it off. I cant hide the icon because then it hides all of my email address icons, even the ones I use. Can someone enlighten me on how to get rid of these icons.

    Thanks
    01-17-11 04:50 PM
  2. ThePinkChameleon's Avatar
    Hi Bayou-i had the same prob when I had my curve. Here's what I did & it solved the prob. Go to Options>Advanced Options>Service Book and find the service book for that email, highlight it, click your menu button and delete . That should solve it for you!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    BayouBengal21 likes this.
    01-17-11 05:11 PM
  3. gots2beme's Avatar
    try a battery pull or resending your service books. that should clean it up
    BayouBengal21 likes this.
    01-17-11 05:12 PM
  4. Motorcycle Mama's Avatar
    Manually deleting the Service Books entries (as noted by PinkDiamonds) is what is in order.

    The entries you are looking for will be the email address followed by [CMIME] and [CICAL].
    01-17-11 05:36 PM
  5. ThePinkChameleon's Avatar
    Manually deleting the Service Books entries (as noted by PinkDiamonds) is what is in order.

    The entries you are looking for will be the email address followed by [CMIME] and [CICAL] .
    Ty MotorcycleMama I missed clarifying that.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-17-11 05:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD