1. grex18's Avatar
    Hey

    Having a problem with the gps on my phone. It gets me directions from point a to point b with no problems but it cannot find my location. All the settings are enabled and even when I go into the device options it shows all 0's for my location information.

    I'm on .337 if that helps. Thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-11 07:49 PM
  2. SlcCorrado's Avatar
    I never had that problem, but I would try upgrading to .448 or .450.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-11 09:02 PM
  3. pmccartney's Avatar
    ...or a battery pull (sorry hate to say it but you never know if they do it or not)
    No offence to the OP but sometimes I wish that people would start by writing what they have tried on their own before asking for help.
    02-08-11 09:06 PM
  4. grex18's Avatar
    Sorry but I have done a battery pull.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-08-11 09:10 PM
  5. radi0chik's Avatar
    I've not heard of any gps problems on .337 I assume you're outside and have a clear view of the sky? What app are you using for the directions/GPS?
    02-09-11 05:31 AM
  6. Technerd.McLeod's Avatar
    Sometimes my GPS doesn't work right after I do a battery pull. Have you ever been in the eScreen? In there you can turn your GPS on 3 different 'modes'. And also set Location Services (Not sure what it does exactly but I've noticed it's more accurate when I have it on) Find out how to get into the eScreen, or pm me asking me how, and I will tell you how to get to the GPS places in it.
    02-09-11 07:31 AM
  7. branflakes's Avatar
    I've found my GPS to work better after going from .337 to .448. I used to have "location not found" problems all the time on .337.
    02-09-11 02:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD