1. kmflame's Avatar
    Hello guys hope you can help me with this
    Some months ago I bought in United States the Storm 9550 unlocked and I was very pleased with it (still is) I remember that when I got it the first thing I did was install Berry Weather and put the option "add current location" to use my GPS to find location, but I had to refresh a lot of times so it could find it (sometimes it would say GPS not found) I thought it was cuz of my location.

    But right now I am in Los Angeles and decided to give it another try and enabled it.

    I was really surprised to find I am still getting these problems. So I do not know what it can be.

    I come to the experts guys of crackberry to help me I know you guys always got a solution for the problems

    Thanks for everthing

    Will

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-10 03:57 AM
  2. kmflame's Avatar
    Any luck guys?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-10 11:54 AM
  3. SlcCorrado's Avatar
    Did you check your gps options?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-10 12:00 PM
  4. kmflame's Avatar
    Yeah everything in the GPS options are enabled or on

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-10 02:22 PM
  5. SlcCorrado's Avatar
    Might just be beweather. Its happened to me. You can always add manually Google maps still works, right?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-10 02:45 PM
  6. kmflame's Avatar
    That is the problem, sometimes I think it works, sometimes i think it doesn't (to google maps)

    Sorry for delay
    04-04-10 01:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD