1. 9960102xc's Avatar
    Anybody has problems with there gps connecting on there 9700 mine takes forever
    12-01-09 01:52 PM
  2. SCBentley's Avatar
    Mine took awhile to locate me the first time, but now it locks on fast.
    12-01-09 02:30 PM
  3. brucejr70's Avatar
    Are you indoors or out or under something that might be interfering with the signal?
    12-01-09 02:32 PM
  4. obinna83's Avatar
    Mine does too. Especially w Poynt
    12-01-09 03:10 PM
  5. luckyfive's Avatar
    Mine does too. Especially w Poynt
    Me too some times I totally give up on Poynt searching for a location with GPS.
    12-02-09 09:11 AM
  6. sonicjai's Avatar
    What are you all using as your GPS app, especially for driving? Any best FREE app for this?
    12-02-09 09:30 AM
  7. Brnkvc's Avatar
    Anybody has problems with there gps connecting on there 9700 mine takes forever
    Naw dude. Mine works mad fast. I have used GPS on tour and 8900 and those take for ever to lock on, even outtoors. Mine locates me in about 10 seconds, even indoors. This only goes for bb maps and google maps. Other 3rd party apps which want to use my location, like weather apps, poynt, etc takes a while.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-04-09 12:34 AM
  8. jpkirkpa's Avatar
    i'm inside right now and just connected to 7 satellites using blackberry maps on my at&t 9700. gps works fantastically
    12-04-09 04:22 AM
  9. PsYcHoSyS's Avatar
    Ya mine took so long the first time so i always closed it,

    what worked for me was that i let it search on BB Maps for as long as it needed, and after a few minutes i connected to 8 satellites, be patient the first time, now google maps works as well as every other app.

    so start gps location via bb maps first because that was what worked for me
    02-16-10 04:12 PM
  10. lush242000's Avatar
    I get perfect reception from my underground concrete bunker. You must have a defective model.
    02-16-10 05:23 PM
  11. robarias's Avatar
    I thing that depending on the OS version it takes a while more... when i was on .405 it took minutes, now on .442 is much faster.
    02-16-10 08:57 PM
  12. crester's Avatar
    Mine can take a while to connect at first... but then it works fine after.
    02-16-10 10:46 PM
  13. 5ONE2's Avatar
    Poynt takes a little less then a minute to connect. I'm running on .442
    02-16-10 11:04 PM