02-17-14 10:08 PM
48 12
tools
  1. Schoshaii's Avatar
    Okay this has been bothering me for a while...YouTube does not work on my BlackBerry Z10. And I mean not at all. I can access their Web page but whenever I click on a video I might be interested in watching it opens and then won't play.
    Seriously this has been like this since I bought the phone.
    Is this Google kcufing with us or does this service just not work on Blackberry's?
    Chime in anybody with their expwrien with YouTube access on their BB10 phones.

    Posted via CB10
    10-07-13 08:36 PM
  2. wxmancanada's Avatar
    Are you using the desktop or mobile version?
    10-07-13 08:39 PM
  3. Double_J75's Avatar
    I downloaded fast tube from app world. The browser was pissing me off.

    Fast tube is much better and it's free!

    Posted via CB10
    10-07-13 08:43 PM
  4. jhimmel's Avatar
    Both YouTube, and Fast tube work fine on my Z10. I can't imagine why yours doesn't work.
    10-07-13 08:50 PM
  5. cevag's Avatar
    Same here, no problem with fasttube app or youtube laucher on my Q10
    10-07-13 09:02 PM
  6. RodgerLeblanc's Avatar
    Are you trying to watch videos on your work's wifi? Maybe it's block by the router. Try to access it on your data plan just to see if it works.

    Posted via CB10
    10-07-13 09:03 PM
  7. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    I have had YouTube issues using my z10 on the website since day one. This includes 10.0, 10.1 leaks, 10.1 official, and various 10.2 leaks.

    -Sometimes it just won't play
    -static "black and white fuzz" stripes across video
    -sometimes the video box flashes rainbow colors
    -sometimes the video box flashes green
    -sometimes the video box flashes purple.
    -sometimes it will play for a little then stop
    -sometimes the video plays but audio does not. No it's not on mute.
    -etc, etc

    Whenever I want to watch a YouTube video of more then minute or two I do it on my playbook or desktop.
    10-07-13 09:10 PM
  8. jh07's Avatar
    I got StereoTube and it's great, well worth the couple bucks or so.

    Posted via CB10
    10-07-13 09:18 PM
  9. sonicpix's Avatar
    Works for me.

    Posted via CB10
    10-07-13 09:33 PM
  10. TheQuietRioter's Avatar
    I have the issue too. Its hit or miss though. Sometimes the video loads with these crazy lines through it. I've experienced it on both mobile and desktop versions. I've yet to figure out how to fix it.

    Posted via CB10
    10-07-13 09:54 PM
  11. Schoshaii's Avatar
    Nope home network...the playbook works fine.


    Posted via CB10
    10-07-13 10:11 PM
  12. Schoshaii's Avatar
    Are you using the desktop or mobile version?
    Desktop.

    Posted via CB10
    10-07-13 10:11 PM
  13. Schoshaii's Avatar
    Well...i don't know what to do so kcuf it, BlackBerry you are dead to me...I'm going to Apple. I ****in hate BlackBerry and I supported them for so long. Think I'll run over my z10 with the car and record it with an iPhone and then upload it to YouTube and then watch it on the iPhone...because I can't on a BlackBerry.

    Posted via CB10
    rebel2society9_5 likes this.
    10-07-13 10:16 PM
  14. Bold_until_Hybrid_Comes's Avatar
    Well...i don't know what to do so kcuf it, BlackBerry you are dead to me...I'm going to Apple. I ****in hate BlackBerry and I supported them for so long. Think I'll run over my z10 with the car and record it with an iPhone and then upload it to YouTube and then watch it on the iPhone...because I can't on a BlackBerry.

    Posted via CB10
    Classic
    10-07-13 10:19 PM
  15. Emaderton3's Avatar
    Do you have flash enabled?


    Posted via CB10
    10-07-13 10:29 PM
  16. Terser Nori's Avatar
    Okay this has been bothering me for a while...YouTube does not work on my BlackBerry Z10. And I mean not at all. I can access their Web page but whenever I click on a video I might be interested in watching it opens and then won't play.
    Seriously this has been like this since I bought the phone.
    Is this Google kcufing with us or does this service just not work on Blackberry's?
    Chime in anybody with their expwrien with YouTube access on their BB10 phones.

    Posted via CB10
    Have you double checked your browser setting to see if Adobe Flash is enabled?

    Does YouTube work on your phone?-img_00000086.png

    (BBM#33)
    10-07-13 10:30 PM
  17. Terser Nori's Avatar
    Do you have flash enabled?


    Posted via CB10
    I was thinking the same.

    (BBM#33)
    10-07-13 10:33 PM
  18. mirtheil's Avatar
    I've noticed the last few days when trying to play a video on Youtube that it doesn't play if I'm paired with my car stereo using bluetooth. If I disable bluetooth and restart the browser, it works most of the time.
    10-07-13 11:01 PM
  19. bennelong's Avatar
    Have you double checked your browser setting to see if Adobe Flash is enabled?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000086.png 
Views:	348 
Size:	68.0 KB 
ID:	208723

    (BBM#33)
    Mine works great (youtube via the browser) with Flash disabled. I'll get the occasional message stating that the clip has not been "made available for mobile" but other than that, it's very good indeed.

    Z10 via CB10
    10-07-13 11:18 PM
  20. trroystory's Avatar
    I have the same issue..whenever i try to watch it it freezes then when it loads back up it plays with no volume... normally only when I enlarge the screen..normally I jus pinch to zoom

    Posted via CB10
    10-07-13 11:27 PM
  21. Terser Nori's Avatar
    Mine works great (youtube via the browser) with Flash disabled. I'll get the occasional message stating that the clip has not been "made available for mobile" but other than that, it's very good indeed.

    Z10 via CB10
    Yea I suppose that it wouldn't matter if Adobe Flash was on, or off since youtube uses html 5. It was just a stab in the dark on my part.

    (BBM#33)
    10-07-13 11:29 PM
  22. jeansboy54's Avatar
    No problems here. It was one of the apps that was on the phone when i online purchased it from telus
    10-07-13 11:41 PM
  23. jegs2's Avatar
    Works on my 9930.
    10-07-13 11:41 PM
  24. Terser Nori's Avatar
    Yea I suppose that it wouldn't matter if Adobe Flash was on, or off since youtube uses html 5. It was just a stab in the dark on my part.

    (BBM#33)
    I stand corrected. I am no longer able to view youtube videos. My adobe flash needs to be updated.

    (BBM#33)
    10-08-13 12:31 AM
  25. Dave Bourque's Avatar
    FastTube. Best way to experience it.

    Posted via CB10
    10-08-13 12:32 AM
48 12

Similar Threads

  1. Q10 on Scandal
    By transportin in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 10-22-13, 07:36 AM
  2. Side-load not working :(
    By Adam Fox2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-13, 06:40 AM
  3. Super GSnes Emulator work!
    By skarface1988 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 25
    Last Post: 10-08-13, 03:11 PM
  4. Media Cards - movies on Z10
    By 1schooner1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-13, 08:53 PM
  5. NBA Gametime issues on the browser
    By Light_31 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-13, 07:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD