03-20-09 11:30 PM
34 12
tools
  1. radgirl's Avatar
    Well, I have them all in a zipped folder. Where do I upload them to?
    02-26-09 10:46 PM
  2. ArmaK's Avatar
    Well, I have them all in a zipped folder. Where do I upload them to?
    Go to rapidshare.com, click browse, select the file and click upload. Once it is done, it should give you a link for the upload.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-26-09 10:51 PM
  3. radgirl's Avatar
    Here it is:

    RapidShare: Easy Filehosting

    Thanks so much!
    02-26-09 10:56 PM
  4. ArmaK's Avatar
    Here is the ota version with an alx file. See if it works for you with DM but i don't think it will without the combined files.

    RapidShare: Easy Filehosting

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by ArmaK; 02-26-09 at 11:10 PM.
    02-26-09 11:05 PM
  5. bx2md's Avatar
    I really hope you get this problem straight ...
    02-26-09 11:15 PM
  6. ArmaK's Avatar
    I'm going to try to install the none storm version and try to extract the files that way for you. The worst it can do is brick my device but it is worth a shot.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-26-09 11:20 PM
  7. radgirl's Avatar
    Ok thanks. The alx didn't work.
    02-27-09 09:00 AM
  8. radgirl's Avatar
    Any update on this?
    02-27-09 02:50 PM
  9. anon(317643)'s Avatar
    Don't know if this was ever answered elsewhere, but I figured I would give an answer to this thread.

    I am using a VZW 8330 (Curve) and experienced the same problems. I work in a office where we have started deploying the 8330 and had to upgrade the OS to 4.5. On some of the devices, we upgraded DTG from 1.0 to 1.006 without error. On others, we could not upgrade DTG. I could not find a common link as to why some were able to upgrade DTG while others could not.

    The only way that I was ultimately able to resolve this was to register 1.0, download the 1.006 install file from DataViz. I then copied the files (after decompressing them) via Mass Media to the microSD card. I then uninstalled the original DTG 1.0 and pulled the battery. Upon reboot, I installed DTG 1.006 from the microSD card and everything worked fine.
    Last edited by SteveNYC; 03-20-09 at 11:34 PM.
    03-20-09 11:30 PM
34 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD