1. barhoom2010's Avatar
    HEllo,

    I just bought my blackberry storm2 from overseas! I currently live in Cameroun and I subscribed to the blackberry internet service here.
    Everything was going fine. All the application are working correctly like msn messenger, email, facebook... but the problem is once I open the browser "MTN WAP" (MTN is the service provider) the EDGE sign goes "edge" which I guess means that the connetion had stopped. When I close my browser EDGE comes back again. So because of this problem I cannot access any website or download any application.
    I went to the service provider, the lady there "unconfidently" told me that my BB was linked to another number and that the old service provider have to unsubsribe in order for them to solve my problem.
    But my phone was brand new.
    I tried to change my browser but "MTN WAP" is the only option I've got.

    Any help woulf be appreciated,
    thanks in advance
    03-30-10 03:24 PM
  2. JRSCCivic98's Avatar
    This sounds like an OS issue that used to happen on Storms a long time ago. Make sure you're on the latest OS release for the 9550... doesn't matter what carrier, pick one that runs the best on your phone and solves this problem.
    03-30-10 04:01 PM
  3. barhoom2010's Avatar
    I am new to blackberry.. ANy idea how can I update or change my OS to check wether thats gonna work?
    There is only one carrier where I live ... so I have no other option! They were not able to solve the problem... they do not have any experience with the storm 2 BB!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-31-10 08:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD