1. zebelkinton's Avatar
    I updated my phone and the bluetooth (Jawbone Prime) is now really really low. The volume is all the way up on the headset and I've tried to enhance the settings on the phone. Nothing has seemed to work.

    I've upgraded to v5.0.0.607.

    Any ideas of how to fix this? Thanks
    05-21-10 04:24 PM
  2. pcgizmo#IM's Avatar
    This is a known issue with 607, and has been discussed extensively.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-21-10 06:42 PM
  3. noobuser's Avatar
    I'm on OOAK's 643 hybrid and had volume issues. I BBSAK'd the base 607 bluetooth cod and volume is good now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-21-10 06:54 PM
  4. Jake Storm's Avatar
    I'm using .607 with Motorola bluetooth. Works fine, good volume.
    05-21-10 07:20 PM
  5. ReeseyKups's Avatar
    I'm using .607 too and just got a Jawbone Icon, volume seems fine to me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-22-10 08:05 AM
  6. jgold47's Avatar
    can anyone recommend a specific set of bluetooth files I can BBSAK to my 9650?
    07-06-10 11:27 AM
  7. greeneink's Avatar
    can anyone recommend a specific set of bluetooth files I can BBSAK to my 9650?
    I've install the 9630 .643 cod's via BBSAK
    net_rim_bluetooth
    net_rim_vad
    now my bluetooth and VAD volumes are improved greatly
    07-31-10 09:32 PM
  8. jasonleroy's Avatar
    Do I have to remove any files, or just add these two? I've never used BBSAK before.
    08-02-10 08:29 PM
  9. greeneink's Avatar
    Just add the two and they will replace the stock files
    08-06-10 06:49 PM
  10. mnpackbackr's Avatar
    Installing 643's CODs did not work
    09-05-10 11:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD