1. popmeoneberry's Avatar
    Selecting Bluetooth from Manage Connections works for me ~1 out of 10 times. It just hangs most of the time. Others seeing this? I have tried leaving my headset off and on, tried using search or listen options instead just for enablement.
    05-16-10 01:29 PM
  2. Larry_H's Avatar
    Selecting Bluetooth from Manage Connections works for me ~1 out of 10 times. It just hangs most of the time. Others seeing this? I have tried leaving my headset off and on, tried using search or listen options instead just for enablement.
    What "latest OS" are you using?
    05-16-10 01:37 PM
  3. popmeoneberry's Avatar
    5.0.0.591 VZW Latest (Supported)
    05-16-10 01:42 PM
  4. Motorcycle Mama's Avatar
    It's a known issue.
    05-16-10 02:32 PM
  5. popmeoneberry's Avatar
    Anyone have a fix other than leave it on all the time?
    05-16-10 02:33 PM
  6. sail4fun201's Avatar
    Update to a leaked OS that's not "officially" supported by VZW. This is supposed to clear a bunch of issues. I do't know which one though sorry.
    05-16-10 03:01 PM
  7. Motorcycle Mama's Avatar
    Leave it on all the time is what you should do.

    It still exists on the leaked .643.
    05-16-10 03:14 PM
  8. Larry_H's Avatar
    Leave it on all the time is what you should do.

    It still exists on the leaked .643.
    Does anyone know if it has been fixed on .662?
    05-16-10 05:34 PM
  9. SplinterCell's Avatar
    I had Bluetooth issues on .643 e.g., sometimes when my MW600 would connect it acted as if a call was in progress? Performed a wipe and installed .662 and so far it's been flawless even with my BlueAnt Z9i.

    Bluetooth has been an issue w/5.0 especially with my BlueAnt so RIM may have finally fixed the Bluetooth stack in .662? I had a Tour's Bluetooth completely fail on .484 and had to get a refurb.


    Wipe clean and install .662 it worked for me, so far.
    05-16-10 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD