1. 01ps's Avatar
    I went to BB site and downloaded the newest version available for my carrier, .484. I installed it to my pc, ran desktop manager and it does not give me the option for .484. I searched the forums and the web for an answer, but have not found one yet.

    If I go to Options>About on my phone it says I have .419 installed

    If I go to Help>About Desktop Manager>Device Software it says I have .484 already installed on my device.

    If I go to Update Software on desktop mgr, it gives me two .419 options and a downgrade to 4.7

    What should I do to fix this?
    02-23-10 10:07 PM
  2. diegonei's Avatar
    Did you delete the Vendor.xml file?
    Myself, updating OSes, I use Loader.exe instead of DM...

    They are all in the same folder:
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    or
    C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    02-23-10 11:40 PM
  3. 01ps's Avatar
    Did you delete the Vendor.xml file?
    Myself, updating OSes, I use Loader.exe instead of DM...

    They are all in the same folder:
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    or
    C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    The only xml file in my Apploader folder is device.xml I did try to move this file out of the folder but it still would not load the new os.
    02-24-10 08:28 AM
  4. afropoika's Avatar
    Try using AppLoader as per diegonei's suggestion.
    02-24-10 08:36 AM
  5. 01ps's Avatar
    Must have been a problem with the OS on the download page. I went today to redownload and it was gone.
    02-25-10 08:22 AM
  6. Xopher's Avatar
    I thought MTS had released .419 as their newest version. Were you possibly looking at Sprint's site?
    02-25-10 10:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD