Prime Day Deals:FireTV Stick $15 | Echo Dot $23
07-02-19 09:38 PM
41 12
tools
  1. Alister Campbell's Avatar
    Web page not available The web page at data:text/html; charset=utf-8;charset=utf-8;base64, could not be loaded because: net::ERR_INVALID_RESPONSE

    I can no longer send replies or new e-mails. Advice? error:.
    JimWpg likes this.
    06-06-19 09:14 PM
  2. JimWpg's Avatar
    I am getting it on all email accounts I've added to Blackberry Hub, just started a couple hours ago?
    06-06-19 11:34 PM
  3. Adam Kowalczyk1's Avatar
    I started seeing the same thing a couple hours ago.
    06-07-19 12:14 AM
  4. mr_tg's Avatar
    Web page not available The web page at data:text/html; charset=utf-8;charset=utf-8;base64, could not be loaded because: net::ERR_INVALID_RESPONSE

    I can no longer send replies or new e-mails. Advice? error:.
    I thought I was the only one! I started experiencing this problem on Wednesday and have been unable to find a solution so far.

    I have some extremely important e-mails to reply to (in the middle of starting a new job) so I will be watching this thread with a keen eye for a solution.
    06-07-19 02:25 AM
  5. Helen Taylor69's Avatar
    Yep I am seeing this too, since yesterday! You can delete out the message and little android image and type and send and seems to go through ok. But it doesn't show the trail there. I have also emailed the hub developer but no response as yet :-(
    06-07-19 04:42 AM
  6. Smokeaire's Avatar
    I must be missing something here. I haven't had any issues with Hub sending or replying to emails either on my KEYᵒⁿᵉ (used only for work emails), or my Key²LE.
    Is this issue seen only on non-Blackberry phones?
    06-07-19 05:20 AM
  7. mr_tg's Avatar
    I can only speak for my KEYone which is where I use the HUB.

    The Gmail app works fine but if I try to reply to emails (from my Gmail account) using HUB, I only get the message from the OP. None of the email chain loads.

    I have sent myself a test email but the exact same warning message was sent.
    06-07-19 05:28 AM
  8. MooseHeadsBro's Avatar
    I also get this error on BB Hub on Pixel 3xl started yesterday when replying to any email.

    UPDATE It is now solved on Saturday 8th June by checking for updates in the play store there is 3 BB Hub updates available. After updating, it works but not for any drafts that had the issue. Thanks
    Last edited by MooseHeadsBro; 06-07-19 at 08:35 PM.
    Douglas Mark, Blondiex12 and ggark like this.
    06-07-19 05:33 AM
  9. xVERSUSx's Avatar
    Web page not available The web page at data:text/html; charset=utf-8;charset=utf-8;base64, could not be loaded because: net::ERR_INVALID_RESPONSE

    I can no longer send replies or new e-mails. Advice? error:.
    Yes I'm having the same issue on my key2
    When replying it shows the error instead of the email thread
    06-07-19 07:54 AM
  10. Shifty88's Avatar
    It was suggested in another thread about this same issue to uninstall Chrome. Everyone there said that's what worked for them. Maybe try that?
    DForce0926 likes this.
    06-07-19 08:30 AM
  11. DForce0926's Avatar
    It is working. Thanks
    06-07-19 09:15 AM
  12. fredgb71's Avatar
    Hi folks, same issue here and still looking for a solution. In my case it happened after installing the latest software update. Anyone found a solution yet ? Thanks
    06-07-19 09:19 AM
  13. fredgb71's Avatar
    Same issue here, right after having installed the latest software update on a key2. Can't seem to find an explanation anywhere, and nothing on Blackberry's web page...
    06-07-19 09:29 AM
  14. LiamQ's Avatar
    This should be fixed with BlackBerry Hub+ Inbox 2.1902.2.17144, which was released today.
    06-07-19 10:43 AM
  15. mr_tg's Avatar
    I just updated the apps and the issue has now been resolved.

    Many thanks for advising LiamQ.
    06-07-19 11:00 AM
  16. Alister Campbell's Avatar
    And how do I get this update? I keep trying Updates and BB tells me I am up to date.
    06-07-19 11:05 AM
  17. Alister Campbell's Avatar
    That didn't work for me. Sigh.
    06-07-19 11:08 AM
  18. Alister Campbell's Avatar
    Ahh...Updated Apps...problem is solved. Thank you!
    MooseHeadsBro likes this.
    06-07-19 11:19 AM
  19. fredgb71's Avatar
    Problem solved: call here at Blackberry customer service: they were very helpful and solved the problem in 5 minutes
    Hotline:
    1-855-223-4034
    8:00-23:00 EST (Monday – Sunday)
    06-07-19 11:24 AM
  20. lynxs_claw's Avatar
    That's great. My wife is having problems too today.

    Can you please let us know what was said and done to fix your issue or do we all have to call the number.

    It is strange that only some phones have been affect. My BB Motion isn't but my wife's is...
    06-07-19 11:53 AM
  21. Bla1ze's Avatar
    That's great. My wife is having problems too today.

    Can you please let us know what was said and done to fix your issue or do we all have to call the number.

    It is strange that only some phones have been affect. My BB Motion isn't but my wife's is...
    This should be fixed with BlackBerry Hub+ Inbox 2.1902.2.17144, which was released today.
    Did you download the update? Not really a need to call.
    JimWpg and lynxs_claw like this.
    06-07-19 12:15 PM
  22. LiamQ's Avatar
    Can you please let us know what was said and done to fix your issue or do we all have to call the number.

    It is strange that only some phones have been affect. My BB Motion isn't but my wife's is...
    Google Chrome 75 is running experimental code for about 1% of Chrome users. Chrome provides the WebView used to compose email, tasks, and notes in the BlackBerry Hub+ suite.

    This particular experiment didn't play well with BlackBerry Hub+ Inbox, Tasks, or Notes. We needed a workaround to be compatible.
    skinnymike1 likes this.
    06-07-19 12:22 PM
  23. lynxs_claw's Avatar
    Thanks Bla1ze, yeah jsut saw the update in the playstore before getting this response. She's going to install it.

    But you know how it is.. if my wife "gots" the problem with her phone and I don't ... I still "gots" the problem

    "Happy wife.. happy life"
    06-07-19 12:24 PM
  24. lynxs_claw's Avatar
    Good to know. Thanks .. strange how that could affect a portion of the populations and not others...
    JimWpg likes this.
    06-07-19 12:25 PM
  25. TommyBB's Avatar
    I had the same issue with my Motion. I can confirm today's app update cured my issue.
    JimWpg likes this.
    06-07-19 12:26 PM
41 12

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 06-24-19, 01:11 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-13-19, 02:22 AM
  3. Error message in my Hub
    By 31MC in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 06-08-19, 03:12 AM
  4. I can not install firmware in the BB Q10...
    By JoseRondon in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-19, 10:01 AM
  5. Failed test of BlackBerry Protect
    By bb10adopter111 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-19, 06:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD