02-24-12 10:42 PM
380 ... 1112131415 ...
tools
  1. sparkplug890's Avatar
    For all of you who can't get LogicMail to work I recommend downloading the latest development snapshot build. I couldn't get 1.0.4 to work over wi-fi on my 8900 but once I got the latest build (1.9.0 at the time of this post) and enabled wi-fi in the settings I was off and running. The interface is also snazzier than in 1.0.4.

    logicprobe.org/proj/logicmail
    08-05-09 10:08 AM
  2. gipfeli's Avatar
    For all of you who can't get LogicMail to work I recommend downloading the latest development snapshot build. I couldn't get 1.0.4 to work over wi-fi on my 8900 but once I got the latest build (1.9.0 at the time of this post) and enabled wi-fi in the settings I was off and running. The interface is also snazzier than in 1.0.4.

    logicprobe.org/proj/logicmail
    where did you exactly find 1.9.0? i have no problems with 1.0.4 but i'd like to check out the "new" interface you mentioned...
    08-05-09 02:20 PM
  3. sonni_kuba's Avatar
    Look under development snapshot builds ...

    Also liking the new interface

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-05-09 06:02 PM
  4. gipfeli's Avatar
    thanks, got it... but as i sent out the "long" email, it got stuck at some place... lost it and had to rewrite it... are you having problems with outgoing mails too?
    08-05-09 08:54 PM
  5. sonni_kuba's Avatar
    No, make sure you set your Sent folders appropriately to check if the sent message was actually sent.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-05-09 10:15 PM
  6. gipfeli's Avatar
    No, make sure you set your Sent folders appropriately to check if the sent message was actually sent.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    hmm... i realised the new settings in 1.9.0 requires us to set drafts and sent folders... i did all that...
    though as i send an email, it'd show me "Outbox (1)" in bold and says "opening connection..." at the bottom.. stays like that forever... i'm sure i got the smtp settings right too.... we'll see, if it works for you, it's something i havent setup right...
    08-06-09 12:44 PM
  7. sonni_kuba's Avatar
    Yeah make sure the port numbers are setup correctly and that SSL option is checked (if need be) and authentication type is selected ... Plain works for gmail.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 10:46 PM
  8. gipfeli's Avatar
    Yeah make sure the port numbers are setup correctly and that SSL option is checked (if need be) and authentication type is selected ... Plain works for gmail.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    got it... had to uncheck MDS proxy server.... not sure what that is, but outlook doesn't mention that in any of the settings... 1.9.0 is awesome... 2.0 is on the way too
    08-07-09 01:06 PM
  9. Rocket07's Avatar
    Has anyone had any problems with the 1.9 build? I tried to install it but got some type of error on install. I was able to run the application but once I logged out, I couldn't find an icon for logicmail to start the program again (even did a battery pull). I completely removed the stable 1.0.4 version before installing the development release. Any ideas?
    08-07-09 02:09 PM
  10. Rocket07's Avatar
    Update: problem solved - I was having some concurrent theme issues that was messing up my icons. Logicmail is fine now. The 1.9 build is pretty slick - can't wait for 2.0
    08-07-09 02:41 PM
  11. sonni_kuba's Avatar
    I agree, can't wait for the automatic check mail function ... until then, I have to run tiggit mail in parallel

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 05:08 PM
  12. rodstickman's Avatar
    its Mobile GMAPS

    and its FREE


    mgmaps dot com (sorry they will not let me post a link)

    I just installed, and it seems to work via WIFI here at work - plus access my GPS location
    08-07-09 06:45 PM
  13. sonni_kuba's Avatar
    Indeed MGMaps is pretty sweet. Check out my guide in the GPS forum on how to set it up to use stored maps if you fall outside of the WiFi signal

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 08:03 PM
  14. jcreazy's Avatar
    Does App world work with wifi only?
    08-09-09 05:35 PM
  15. sonni_kuba's Avatar
    Yes, but you have to download it from m.crackberry.com
    08-09-09 09:58 PM
  16. jytvyj's Avatar
    For people saying if apps work via wifi: make sure you DON'T have the proper servicebooks. Manu people who have uses for this thread most likely has wifi only and no data..so no servicebooks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-23-09 03:13 AM
  17. paodomingo's Avatar
    Here's my app list that use WiFi w/o data plan:

    Palringo (IM) < i use this because it has almost all IM's including Facebook

    Instango (IM) < i use this sometimes bcos it has bb shortcuts integrated

    LogicMail (imap/pop email)

    Opera Mini (browser)

    DailyHoroscope

    Bolt (another browser)

    Mango (for reading japanese mangas)

    Flycast (radio)

    Crackberry App Store

    FreeBooks (eBooks)

    BBTran (dictionary and translator)

    UberTwitter (Twitter App) < didnt download the latest one bcos i dont like ads. well the only thing i find useful in the latest version is the TwitVid integration.

    -ALL mentioned above are FREE-

    P.S. anybody got an extra SocialScope invite? haha. been waiting for MONTHS.

    btw, SocialScope is a free twitter+facebook app for those who don't know

    __________________________________________________

    follow me on Twitter! @FIENDpao
    Last edited by paodomingo; 08-26-09 at 12:59 PM.
    08-26-09 12:54 PM
  18. jytvyj's Avatar
    I dunno if this has been established..but facebook does not work

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-31-09 01:39 AM
  19. gipfeli's Avatar
    my TwitterBerry won't work anymore over wifi... can anybody confirm?

    EDIT: never mind, it works... just had to download the latest version...
    Last edited by gipfeli; 09-07-09 at 10:08 PM.
    09-04-09 10:18 PM
  20. sushistew's Avatar
    facebook app requires a data pla, an email and im plan wont work for it.
    09-05-09 05:12 PM
  21. gipfeli's Avatar
    Complete different topic:

    for those who expect to be hit with the required data plan by AT&T, please let us know... my AT&T bold may have to go 3G after all... not sure when i will be the "lucky" one
    09-10-09 12:44 AM
  22. donniejett's Avatar
    Twixtreme- twitter app works great with just wifi. No data plan

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-13-09 07:51 AM
  23. gipfeli's Avatar
    Twixtreme- twitter app works great with just wifi. No data plan

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    they weren't kidding when they claim that it's the best twitter client for our BBs... interface is pretty badass and smooth... thanks!
    09-13-09 11:19 AM
  24. otaku2's Avatar
    The Chase Mobile online banking app works (I'm not sure whether is is really an app or just a web page, but it works).
    09-24-09 08:55 PM
  25. Alohagirl58's Avatar
    Question About Opera Mini.

    I have a Blackberry Curve 8320 without an internet service plan. If I put Opera Mini onto my phone will I get charge for using it? I am curently using WiFi through my Linksys at home.

    Please help, thanks!
    10-08-09 08:37 PM
380 ... 1112131415 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD