1. xandermac's Avatar
    I woke up today to the restore contact list screen in bbm. I'm assuming because of the bis update. So I restored (or tried) my list via my email backup and it failed. I lost all my contacts and now get the message that none of my emails are registered with the bis server. Brilliant, good job RIM.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-16-10 08:16 AM
  2. MobileMadness002's Avatar
    I have to follow this thread. The missing BBM list has nothing to do with the 3.2 update.
    10-16-10 08:36 AM
  3. xandermac's Avatar
    The only change was the bis update, regardless I restored a desktop backup and got it back but email backup is still broken for me and that's purely a bis function.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-16-10 09:02 AM
  4. Fubaz's Avatar
    Did you re register your device and send service books?

    90% of errors are user error.

    Don't bash the BIS update. Maybe its you!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-16-10 11:20 AM
  5. xandermac's Avatar
    Did you re register your device and send service books?

    90% of errors are user error.

    Don't bash the BIS update. Maybe its you!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I most certainly did. I'm not new to this game.

    And also, I went to bed last night with everthing working well bis goes down for the update and I wake to a hosed bbm with zero interaction between myself and the phone. I fail to see how that could possibly be considered user error.

    I fixed it myself anyway.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by xandermac; 10-16-10 at 11:33 AM.
    10-16-10 11:23 AM
  6. sekia's Avatar
    I most certainly did. I'm not new to this game.

    And also, I went to bed last night with everthing working well bis goes down for the update and I wake to a hosed bbm with zero interaction between myself and the phone. I fail to see how that could possibly be considered user error.

    I fixed it myself anyway.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    how did u fix it? i couldnt restore after downgrade and upgrade the OS
    04-11-11 01:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD