1. spurling9's Avatar
    At least on my Storm. Anyone else experiencing this?
    10-08-09 02:22 PM
  2. paulsterberry's Avatar
    yo.. me too. i noticed it sometime last night. i have the tour. any word on what's going on here?
    10-08-09 03:59 PM
  3. mastamoon's Avatar
    What OS version you guys running? bbweather GPS is not working on my tour either, but I thought it was due to me upgrading to the .230/.238 hybrid.
    10-09-09 08:31 AM
  4. spurling9's Avatar
    running 230 here. gps is now working. go figure.
    10-09-09 10:29 AM
  5. Cayman996's Avatar
    Spurling...

    I just upgraded to .230 and tried the GPS on BBWeather and still no luck... under the location field... did you use @gps as stated?

    Also - did you have it search location? Either way... from what I've tried... GPS still doesn't pick up.
    10-09-09 12:21 PM
  6. notjaykay's Avatar
    The GPS on bbweather stopped working for me also about a day or 2 ago. I've had to switched back to a static location, and that's working.

    I'm using OAKPC's .167/.173
    10-10-09 04:29 PM
  7. paulsterberry's Avatar
    it's working now.. i guess their server was just down for the day.
    10-10-09 08:55 PM
  8. notjaykay's Avatar
    My GPS is still down for the count
    10-15-09 07:03 AM
  9. spurling9's Avatar
    Mine's still working. Couple of screenshots that might help.



    10-15-09 08:23 AM
  10. Blacker.the.berry's Avatar
    It doesn't work at all in my Storm ver 5.0

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-14-09 08:02 AM
  11. czh's Avatar
    will the gps worked for non bes/bis in china?
    05-11-10 08:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD