1. MattIam's Avatar
    I updated my Appworld last night and now its gone. I don't have an icon and its not found with Universal Search..... I rebooted after it was installed like it asked and I have since done a battery pull.. Help!!??!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-11 06:17 AM
  2. greyhd's Avatar
    Try downloading APP World from BlackBerry App World and do a battery pull after.
    03-10-11 09:56 AM
  3. MattIam's Avatar
    Thanks for the link, that worked. Actually told me version already existed on my phone even though I couldn't locate it anywhere... I appreciate the help!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-11 01:44 PM
  4. airbrnetravel's Avatar
    It disappeared because your OS doesn't support the new version. Uninstall and then install older version. I've done this before running OS 5, the newer app world is only for os 6.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-11 04:45 PM
  5. MattIam's Avatar
    It works now.. I have newest version. I'm using a Style with OS6.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-11 09:31 PM
  6. leadscorpion's Avatar
    trying to get a message to you that i flushed my phone down the toilet lol anyway im supposed to get my phone tommorrow! Love you leadscorpion
    04-19-11 10:37 PM
  7. leadscorpion's Avatar
    trying to get a message to you that i flushed my phone down the toilet lol anyway im supposed to get my phone tommorrow! u can text me at the same # using kathys crap razor Love you leadscorpion
    04-19-11 10:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD