1. BigBuffBerry's Avatar
    Hey Guys,

    I just upgraded to the new version of Appworld. Now it wont work. Says uncaught except java.lang.OurOfMemoryError.

    What can I do?
    09-08-11 08:32 AM
  2. Ammunet91's Avatar
    With the power on, pull out the battery. Wait about a minute and put it back in. Try to launch App World after the reboot. See if you still get the error.

    EDIT: Try reinstalling App World. Open this link from your device and install App World again. www.blackberry.com/appworld/download
    Last edited by Ammunet91; 09-08-11 at 08:59 AM.
    09-08-11 08:52 AM
  3. ichat's Avatar
    Looks like you are out of memory. Try rebooting and if that doesnt work then delete app world and then reinstall
    09-08-11 08:52 AM
  4. BigBuffBerry's Avatar
    With the power on, pull out the battery. Wait about a minute and put it back in. Try to launch App World after the reboot. See if you still get the error.
    Trying that now. I have already pulled the battery twice. I will try leaving it out for while.

    Nope, still dead.
    Last edited by netviper; 09-08-11 at 09:05 AM.
    09-08-11 08:55 AM
  5. The Dice's Avatar
    Just loaded it on my torch... pretty slick, works fine.
    09-08-11 09:09 AM
  6. BigBuffBerry's Avatar
    How do I delete it?
    09-08-11 09:12 AM
  7. BigBuffBerry's Avatar
    Just removed it via desktop manager. Then reinstalled it. Still doesn't work. God I hate the storm 2.
    09-08-11 09:58 AM
  8. Ammunet91's Avatar
    To delete App World. Go to Options -> Application Management. You'll find a list of apps. App World is going to be one of them. Choose App World and then delete.
    09-08-11 09:59 AM
  9. Ammunet91's Avatar
    Just removed it via desktop manager. Then reinstalled it. Still doesn't work. God I hate the storm 2.
    Check the remaining memory. If it's low, try deleting any unnecessary apps.
    09-08-11 10:07 AM
  10. BigBuffBerry's Avatar
    What is worse is I had the Beta and it ran fine. Now I upgrade to the actual release and it doesn't work.
    09-08-11 10:13 AM
  11. ichat's Avatar
    Well delete unnecessary apps off your Storm and then install. Take at least 3 MB off. Should work fine then.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-08-11 10:31 AM
  12. Ammunet91's Avatar
    What is worse is I had the Beta and it ran fine. Now I upgrade to the actual release and it doesn't work.
    Hmm. That's weird. If I find a solution I'll make sure to let you know. But according to this thread you're not the only one with this issue.
    09-08-11 10:35 AM
  13. BigBuffBerry's Avatar
    Application Memoery: 47.6 MB
    Device Memory: Free Space 1.7 Gig

    Deleted a few apps. Still doesnt work.
    09-08-11 10:35 AM
  14. ichat's Avatar
    Hmm ask for RIM support

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-08-11 11:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD