1. ndngq's Avatar
    First of all, 9650 Bold is amazing coming from Storm 1 I was a bit skeptical but I'm glad I did.

    Everything works fine, except the amaze GPS. Blackberry maps is picking up GPS but Amaze is not, can someone help or point me in a right direction.

    Thanks .
    06-09-10 02:22 PM
  2. johng34's Avatar
    I'm in the same boat as you. Under tools -> GPS Details it shows "No SAT". Nothing I can do seems to change that. Anyone with some idea?
    Thanks in advance,
    I'm running the new ver 6 OS on the Bold. I just sent a service request to Amaze via there support email address and gave them this threads location so they can post to all.

    Johng34 - Bold 9650
    Rhode Island
    Last edited by johng34; 03-08-11 at 07:57 AM.
    03-08-11 07:40 AM
  3. johng34's Avatar
    Amaze tech support came through, here's their response:
    "
    Thank you for your mail.
    Please go inside amaze application to Tools-> Settings->General Settings make sure that combo box: Verizon/Sprint/CDMA user? Is marked with V.
    also mark the SPRINT user in the second combo box.

    The second V is handle the reconnect to the GPS.
    make sure to exit from the application and open it again after changing the settings.
    and make sure to test it under open sky.
    "

    A couple of corrections, though.
    1) The item is "Sprint/GPS problem?", not "Verizon/Sprint/CDMA user? "
    2) The reference to "V" is supposed to indicate a checkmark.
    3) The other option "SPRINT user in the second combo box", is "Sprint User" and does not show up until you check the item in 1) above.

    After that, my Bold 9650 is getting GPS data !!!
    Looking forward to trying out the software.

    Johng34
    Rhode Island
    03-08-11 11:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD