1. varun wasan's Avatar
    I tried every 10.3.1 leak and now got the official 10.3.1.2243 through my carrier but advanced interactions never worked for me. Can anyone help?

    Posted via CB10
    02-19-15 12:04 PM
  2. tottenhamhotspurfan's Avatar
    Did you try a hard reset? That might be all is needs.

    Posted via CB10
    02-19-15 12:10 PM
  3. Abhishek Chaudhary619's Avatar
    Works fine for me

    Posted via CB10
    02-19-15 12:19 PM
  4. varun wasan's Avatar
    Did you try a hard reset? That might be all is needs.

    Posted via CB10
    Yes. Still not working.

    Posted via CB10
    02-19-15 11:13 PM
  5. varun wasan's Avatar
    Works fine for me

    Posted via CB10
    You have z10 stl-100-1?

    Posted via CB10
    02-19-15 11:14 PM
  6. snoop tiger's Avatar
    I think there is damage in your phone

    Posted via CB10
    02-20-15 01:10 AM
  7. rohetaku's Avatar
    I tried every 10.3.1 leak and now got the official 10.3.1.2243 through my carrier but advanced interactions never worked for me. Can anyone help?

    Posted via CB10
    There are 3 different types of advanced iterations. Which one are you referring to?


    Posted via CB10
    02-20-15 01:27 AM
  8. varun wasan's Avatar
    I think there is damage in your phone

    Posted via CB10
    My z10 passes all the tests of Blackberry Virtual Expert. Don't think there is any damage

    Posted via CB10
    02-20-15 01:58 AM
  9. varun wasan's Avatar
    There are 3 different types of advanced iterations. Which one are you referring to?


    Posted via CB10
    Lift to wake, Flip to mute, Flip to save power, Hold to stay awake. All four not working

    Posted via CB10
    02-20-15 02:01 AM
  10. snoop tiger's Avatar
    1_do soft rest
    2_hard rest
    3_reload the os from link
    That's all solutions

    Posted via CB10
    02-20-15 02:31 AM
  11. rohetaku's Avatar
    Lift to wake, Flip to mute, Flip to save power, Hold to stay awake. All four not working

    Posted via CB10
    How did you test flip to mute?!

    Posted via CB10
    02-20-15 02:33 AM
  12. lpe.dejong's Avatar
    Not working on my z10 stl 100-2 aswell

    Posted via CB10
    02-20-15 02:38 AM
  13. varun wasan's Avatar
    1_do soft rest
    2_hard rest
    3_reload the os from link
    That's all solutions

    Posted via CB10
    Thanks. Tried all three but still not working

    Posted via CB10
    02-20-15 02:39 AM
  14. varun wasan's Avatar
    How did you test flip to mute?!

    Posted via CB10
    When the phone rings on an incoming call flipping it should mute the ringtone but it doesn't

    Posted via CB10
    02-20-15 02:42 AM
  15. velkod's Avatar
    Too new of software I think. I've had the classic for a while and screen light up for new msg works here n there
    02-20-15 02:44 AM
  16. rohetaku's Avatar
    When the phone rings on an incoming call flipping it should mute the ringtone but it doesn't

    Posted via CB10
    Someone correct me if I'm wrong but flip to mute only mutes the incoming calls when it's already facing down. For example when I'm in a meeting I alway place my phone facing down so that it's in muted mode. But I've never actually tried it when the phone is already ringing

    Posted via CB10
    02-20-15 02:45 AM
  17. varun wasan's Avatar
    I think there is some problem in the os because the app named Flip Shush works perfectly fine for me.

    Posted via CB10
    02-20-15 02:50 AM
  18. Riaan Smit's Avatar
    Also not working here... tried all resets and reloads

    Posted via CB10
    02-20-15 04:17 AM
  19. rohetaku's Avatar
    Edit: just tried it and placing my passport upside down makes my phone stop ringing! Awesome feature

    Posted via CB10
    02-20-15 06:18 AM
  20. snoop tiger's Avatar
    Try wipe for security .. and let me know

    Posted via CB10
    02-20-15 06:31 AM
  21. itzJustMeh's Avatar
    STL100-1 here, doesn't work either.
    02-20-15 06:53 AM
  22. varun wasan's Avatar
    Try wipe for security .. and let me know

    Posted via CB10
    Already did it. But not working

    Z10STL100-1/10.3.1.2243
    02-20-15 08:31 AM
  23. DaedalusIcarusHelios's Avatar
    The features haven't worked for me on any of the leaks. That's with using autoloaders and not, and I haven't even been restoring anything either. I have a Verizon Z10 (STL-4 I believe).
    02-20-15 03:34 PM
  24. velkod's Avatar
    Ya calm down ppl. Security wipes and reloads. It's not gonna work. Relax. It's a brand new feature and will need an update seemingly. Jesus. Go play outside or something
    02-20-15 05:00 PM

Similar Threads

  1. Sound Level after 10.30.1 update
    By alex001001 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 50
    Last Post: 03-16-15, 03:23 PM
  2. Why is my network not picking up?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-15, 10:28 AM
  3. 10.3.1 in NZ (Spark)
    By targnik in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 02-19-15, 08:25 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 02-19-15, 12:26 PM
  5. Why haven't I got the 10.3 update yet?
    By Himanagendra Janjanam in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 11:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD