1. northern_skypilot's Avatar
    Hello:

    I keep getting a 'Data Connection Lost' screen when seeking to listen to Sirius XM over 3G on my 9700 whereas a wifi connection works perfectly. My 3G signal is full but the app will not work over 3G! I am using Rogers in southern Ontario. Initially, the app did work, but now it will not. I have uninstalled/reinatalled the app, taken the battery out, etc. Cannot get this app to work over 3G, which is when I want it to most work.

    Anyone have an idea? Many thanks.
    06-28-10 06:44 PM
  2. shansmi's Avatar
    What about other applications that stream like youtube or pandora? All other data working ok on 3G?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-28-10 06:59 PM
  3. northern_skypilot's Avatar
    What about other applications that stream like youtube or pandora? All other data working ok on 3G?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Thanks for your reply. Yes, YouTube and other data works. For some reason, on 3G, the SXM app. just cannot get past the 'Data Connection Lost' error.

    Are there any 3G settings on the 9700 that can be tweaked?
    06-29-10 07:25 PM
  4. SadikP's Avatar
    I have a similar problem,

    In my case BIS disconnects when the phone is on 3G
    06-29-10 07:35 PM
  5. joeybee's Avatar
    I'm on rogers too and had all kinds of problems with the Sirius XM app. Sometimes it would work on 3G sometimes it would work on wifi. I think its a problem with the app itself.
    06-29-10 07:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD