06-15-14 04:40 AM
124 ... 2345
tools
  1. bobshine's Avatar
    Yeah, it's on...... just sits there spinning

    Posted via CB10
    That's weird. Maybe try reinstalling BBM

    Posted via CB10
    02-14-14 11:11 PM
  2. egzbuen's Avatar
    I think this feature heavily relies on the speed of our data plan. Yesterday on mobile, was having a hard time with Glympse, on wifi this morning, it was a breeze using it.

    Now on mobile again, depends on the area.

    Posted via CB10
    02-14-14 11:57 PM
  3. bobshine's Avatar
    I think this feature heavily relies on the speed of our data plan. Yesterday on mobile, was having a hard time with Glympse, on wifi this morning, it was a breeze using it.

    Now on mobile again, depends on the area.

    Posted via CB10
    And also how strong the GPS signal is.

    Posted via CB10
    02-15-14 12:42 AM
  4. felixlives's Avatar
    Ok so i decided to do the logical thing and contacted glympse (send them an email)
    Hopefully they can shed some light in this
    If they do email back i will try and relay the info here and we will all gain some more insight as to what's going on.
    I hope I don't get some straight slap in the face stupid answer like it doesn't work in your area....... that would suck big time, i hate having **** on my phone that doesn't work, taking up valuable memory space
    If anyone knows (for if it doesn't work) is there a way to remove glympse from the phone?

    Posted via CB10
    02-15-14 06:02 AM
  5. Paul Collins4's Avatar
    Glympse is very buggy. Just keep hammering blackberry help and they should bring an update out

    Z10STL100-2/10.2.1.2141
    02-15-14 04:20 PM
  6. Koepman's Avatar
    I love BlackBerry so much... really I do!
    But these kind of issues... arrrrr

    And i have since today 2 Facebook Icons in the hub.... ahhhhhhhhh

    Since 2010 ?
    02-15-14 04:39 PM
  7. felixlives's Avatar
    What i do find funny is how CrackBerry hasn't mentioned anything, or posted a small article...........

    Posted via CB10
    02-15-14 05:17 PM
  8. The Big Picture's Avatar
    Using glympse on iphone 5 to Q10 and vice versa - no problem

    Using glympse on iphone to sgs3 and vice versa - no problem

    Using glympse on iphone to iphone - no problem

    Using glympse on Q10/Z30 to Q10/Z30 - doesnt work.....

    WHAT??

    Q10SQN100-3/10.2.1.2141, Z30, Z10, iP5, SGS3
    02-15-14 05:34 PM
  9. felixlives's Avatar
    Man, something is really wrong, mine won't even open, it's just sitting there spinning


    Posted via CB10
    02-15-14 05:42 PM
  10. dusdal's Avatar
    Just let it spin. Mine did that at first but now it's gold.

    Just rendezvoused with a friend on a bike ride by using glympse response so that we could both see both of us on the same map.

    Posted via CB10
    02-15-14 07:57 PM
  11. felixlives's Avatar
    Just let it spin. Mine did that at first but now it's gold.

    Just rendezvoused with a friend on a bike ride by using glympse response so that we could both see both of us on the same map.

    Posted via CB10
    Yeah, I thought so too..... but after letting it spin for some 20 minutes, i think I'm pretty sure it won't pop up anymore

    Posted via CB10
    02-15-14 10:53 PM
  12. dusdal's Avatar
    Fair enough.

    Posted via CB10
    02-15-14 11:37 PM
  13. Andy321's Avatar
    I love the concept of Glympse but I'm getting epically frustrated. I have to try to send the Glympse probably 25 times to get it to work once. And then it suddenly worked when I got home. I hit the paperclip, set the duration, hit send and not a thing happens. Back to square one. Could be so good!

    Posted via CB10
    02-16-14 01:21 AM
  14. felixlives's Avatar
    Fair enough.

    Posted via CB10
    Hahahahaha, yeah....... i guess it's best to keep a humoristic view in these situations

    Posted via CB10
    02-16-14 07:39 AM
  15. The Big Picture's Avatar
    Besides turning on location under OS settings.

    Have you guys allowed BBM to access your location? Its in BBM settings. Pull down from the top within BBM and make sure its on.
    02-16-14 04:27 PM
  16. The Big Picture's Avatar
    Sending a Glympse works well on my iphone and android but on BlackBerry it just sends a link which goes:

    Click for a Glympse of my location: http://glympse.com/ABCD-EFGH

    Why???

    Q10SQN100-3/10.2.1.2141, Z30, Z10, iP5, SGS3
    02-16-14 05:38 PM
  17. felixlives's Avatar
    Besides turning on location under OS settings.

    Have you guys allowed BBM to access your location? Its in BBM settings. Pull down from the top within BBM and make sure its on.
    Yeah...sadly first thing I checked, i send a email to glympse and BlackBerry about the subject let's see who (or if) answers.
    I know it was the weekend so I'll give it a good working week to wait, if not I'll just shrivel down and just accept that it just probably doesn't work in my area/region..... which of course would totally suck

    Posted via CB10
    02-16-14 06:43 PM
  18. southlander's Avatar
    Works for me here in north Carolina.

    Z10STL100-4/10.2.1.2141
    02-16-14 06:47 PM
  19. felixlives's Avatar
    Quick update here
    As mentioned previously i had contacted both BlackBerry and glympse regarding this however as of today i think its still in the "NASFWG" Status... (for those of you who don't know what that is: Not A Single **** Was Given)
    So I'll just wait a few more days, is everyone's glympse working now?
    Probably is just something to do with region and i won't be able to use this, i deserve to at least know right?

    Posted via CB10
    02-18-14 11:03 AM
  20. Uncle Sky's Avatar
    Could be region... my z10 works to q10 and z30 and several androids with no issues in Ontario, on Bell

    C004682C1 .... shot from my z10
    02-18-14 12:40 PM
  21. quik4life's Avatar
    I'm having issues with Glympse from Q10 to Q10. It basically just shows the users location, but it never updates - it just says that they're staying in the same location when I know they are moving.

    I restart the phone and magically it started working. I'm going to try it again tomorrow to confirm it still works.

    Part of me thinks that there's something wrong with my Q10. I did a security wipe after updating to 10.2.1 because I was having issues with my local and bbm contacts (a past beta version of bbm kind of screwed things up). Even though my contact issue is fixed and my phone is running flawlessly, my Remote File Access via BlackBerry Link doesn't work. Not sure if the issues are related; I just think something with my phone isn't right. In order to fix this RFA issue, I'm told I need to reload the OS with Link (which I don't plan to do for 2 weeks...RFA isn't a main priority for me).

    So as I mentioned before, I will try Glympse with my brother's Q10 tomorrow and see if it works and report back.
    Glympse not working-img_20140219_215138.png

    Posted via CB10
    02-19-14 10:21 PM
  22. felixlives's Avatar
    Cool

    Posted via CB10
    02-20-14 06:46 AM
  23. quik4life's Avatar
    Well, I tried Glympse with two different people today (Z10 and Q10) and it worked perfectly.

    All I did to fix my problem was go into BBM, turn location off and then back on. Then I restarted my phone and everything was fine.

    Hopefully this was just a minor hiccup and it continues to work everyday as it did today.

    For those who can't get it to work, I suggest reloading the OS using Link.

    Posted via CB10
    02-20-14 07:11 PM
  24. louisabt's Avatar
    What about Glympse for Z10? Glympse won't download, can only open a link, arrrrrrrr!

    Posted via CB10
    02-21-14 11:27 AM
  25. louisabt's Avatar
    OK will try quick4life's suggestion.....

    Posted via CB10
    02-21-14 11:30 AM
124 ... 2345

Similar Threads

  1. Blackberry Code Source - Code Not Working
    By Matt Ellis in forum General Carrier Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-14, 08:40 AM
  2. Your device is connected to a network, but Internet Service is not available...
    By blackberrydiehard12 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 12
    Last Post: 02-14-14, 12:57 PM
  3. BBM not opening?
    By fescue1 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 20
    Last Post: 02-13-14, 03:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD