1. HitchCB's Avatar
    Update:

    Working perfectly again on Z30 and 2 other Z10, not on two iPhones 5 keeps looking for location (button stays grey)


    Posted via CB10 for the BB-Z30
    02-14-14 09:16 AM
  2. Paul Collins4's Avatar
    Disconnected location services then connect again. Works a treat

    Z10STL100-2/10.2.1.1925
    02-14-14 09:36 AM
  3. SkaterGuy2k's Avatar
    Hope it starts working for you, I have tested this multiple times and even this morning since reading this thread and it is still working as it should
    02-14-14 09:54 AM
  4. LoGGo's Avatar
    Works 100% for me. It doesn't use BlackBerry maps because BlackBerry maps doesn't work in my country

    Posted via CB10
    02-14-14 10:00 AM
  5. felixlives's Avatar
    Works 100% for me. It doesn't use BlackBerry maps because BlackBerry maps doesn't work in my country

    Posted via CB10
    That's good to hear, however it's still not working..... I'm starting to think I'm doing something wrong

    Posted via CB10
    02-14-14 10:22 AM
  6. drbgd's Avatar
    Started working for me as well (in Germany).
    02-14-14 10:25 AM
  7. civilian101's Avatar
    Works great when I send a Glympse to Android and iphone users but when they send to me I get a blank map with a location pointer...just like BB Maps in my country.
    Glympse not working-img_20140214_114555.png
    02-14-14 11:27 AM
  8. BrizzadMan's Avatar
    Did you try pressing the drop down up top to see the other user's location? Are you certain that isn't your own location?

    Posted via CB10
    02-14-14 11:48 AM
  9. civilian101's Avatar
    Did you try pressing the drop down up top to see the other user's location? Are you certain that isn't your own location?

    Posted via CB10
    The drop down gives me more information on the expiration of the glympse and the speed of the sender if they are moving. The location shown is the location of the sender...I know from this based on the shape of the coastline and where the sender was located. The only thing missing is the map detail; just like BB Maps in our location.
    It is interesting to note that the glympse that I send remains as a web url in the BBM message at both ends, while the messages sent to me ( from android and iphone) show the stylised "G" icon at both ends.

    Glympse not working-img_20140214_125412.png
    02-14-14 12:13 PM
  10. ThaMunsta's Avatar
    How did you send the website URL? I want to be able to share my Glympse to SMS people or other places
    02-14-14 12:41 PM
  11. felixlives's Avatar
    Damnit...stil not working here... don't know what to do


    Posted via CB10
    02-14-14 12:43 PM
  12. civilian101's Avatar
    Don't know. That is what appears when I use Glympse on my Z10.

    Posted via CB10
    02-14-14 01:04 PM
  13. irfanintekhab's Avatar
    Yeah I too get URL. I am seeing pictures here which don't happen on my blackberry. The one above me has both URL and open map. I only get URL :s

    Posted via CB10
    02-14-14 02:30 PM
  14. irfanintekhab's Avatar
    I don't even get the G beside bbm voice icon

    Posted via CB10
    02-14-14 02:31 PM
  15. felixlives's Avatar
    There's a G supposed to be next to the bbm voice/video icon???.....damn

    Posted via CB10
    02-14-14 03:01 PM
  16. wantoun's Avatar
    Glympse seems to load up BlackBerry Maps and it's not available for Lebanon I was looking forward to this feature and it turns out it's useless
    I wish there was an option to select a proffered map!

    Posted via CB10
    02-14-14 03:26 PM
  17. irfanintekhab's Avatar
    I am really confused. I don't get any option to open blackberry maps. I only get a URL and that opens in a browser which uses Google maps. So it works here in India. BlackBerry maps are not available in India.



    Posted via CB10
    02-14-14 03:38 PM
  18. irfanintekhab's Avatar
    Even I don't get. :s but the picture by previous posts have a g beside the voice icon :s

    Posted via CB10
    02-14-14 03:39 PM
  19. Paul Ogorzow's Avatar
    It's working again - try reboot. Did the trick...
    02-14-14 04:04 PM
  20. felixlives's Avatar
    **** man, ...i tried everything this **** is frustrating the **** out of me, what's the ******* point of upgrading to something that doesn't work

    Posted via CB10
    02-14-14 05:10 PM
  21. dusdal's Avatar


    Posted via CB10
    02-14-14 05:14 PM
  22. u4ria's Avatar
    I was having the same problems a lot of you are experiencing. Here's my experience, and this may help out others.

    Initially yesterday when I tried to send a Glympse to a Q10 user, it would just freeze up BBM and the the whole thing came to a halt. I had to reboot the phone twice before it would work. I believe that it just takes a bit of time for it to properly propagate through BBM and the OS.

    Today, when I first tried to send a Glympse to a contact (iPhone or Android), it would give me that greyed out screen or I could set the time, but the send button was always greyed out. I would then hit the back button and go back into the conversation. Then I'd try the Glympse again. Same thing. Go back out. On the 3rd time, it finally allowed me to Send. Try to send a Glympse, go back into the conversation, go back and try to send a Glympse, go back to conversation, and then try to send a Glympse again. That's how I get it to work whenever I try to send one to an iOS or Android user for the VERY FIRST time. Any time after that, it works no problem on first try.

    What I've now encountered is when I tried to see if the real time updating would actually work. Earlier I just sent the Glympse to see if it would show up on the map correctly or not and what would happen when I received a Glympse from someone. Since I was sitting at my work desk, there was no way to test it if I was actually moving. On the drive home, I sent a Glympse to a friend. With over 30 minutes left on it, he msg'd me to tell me it expired. I saw that the Glympse was still active and the G icon was still up in the right hand corner next to the green video camera. So I'm not sure why Glympse told him it expired. I even went and edited the Glympse to send to him with extended time. Anyone else experiencing this?
    02-14-14 08:05 PM
  23. felixlives's Avatar
    It's extremely frustrating, i just get this turning circle, and it does nothing

    Posted via CB10
    02-14-14 08:22 PM
  24. bobshine's Avatar
    It's extremely frustrating, i just get this turning circle, and it does nothing

    Posted via CB10
    Do you have location service on?

    Posted via CB10
    02-14-14 08:50 PM
  25. felixlives's Avatar
    Do you have location service on?

    Posted via CB10
    Yeah, it's on...... just sits there spinning

    Posted via CB10
    02-14-14 09:13 PM
124 12345

Similar Threads

  1. Blackberry Code Source - Code Not Working
    By Matt Ellis in forum General Carrier Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-14, 08:40 AM
  2. Your device is connected to a network, but Internet Service is not available...
    By blackberrydiehard12 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 12
    Last Post: 02-14-14, 12:57 PM
  3. BBM not opening?
    By fescue1 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 20
    Last Post: 02-13-14, 03:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD